Δυνατά για Κακουτά ο Ολυμπιακός

08:47 6/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ετοιμοι να μπουν στη... μάχη για την απόκτηση του Γκαέλ Κακουτά είναι στον Ολυμπιακό. Οι πρώτες διερευνητικές επαφές με την Τσέλσι έχουν ήδη γίνει και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει και επίσημη πρόταση.

Αλλωστε και με βάση το σχεδιασμό της ομάδας, οι μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν μετά τις 10 Ιανουαρίου, κάτι που ισχύει και για την περίπτωση του τερματοφύλακα που ψάχνουν στο Λιμάνι.

Γι` αυτό το λόγο και στις αρχές της επόμενης εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση

Μαρινάκη - Βαλβέρδε για τα μεταγραφικά. Ο Κακούτά είναι, πάντως, ένας από τους βασικούς στόχους των ερυθρόλευκων και αρέσει στον ισπανό τεχνικό.

Το πρόβλημα είναι πως οι ερυθρόλευκοι δεν... παίζουν μόνοι τους για την απόκτησή του. Το ενδιαφέρον για τη Γαλλία είναι μεγάλο για τον 21χρονο επιθετικό, καθώς Μαρσέιγ, Νις, Ντιζόν και Σεντ Ετιέν κινούνται για την απόκτησή του.

Οσο για την Τσέλσι δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά η ομάδα που θα τον πάρει, θα πρέπει να καλύψει και το συμβόλαιό του, που ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη δυνατότητα και αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματά του σε αυτή τη μεταγραφική μάχη.

Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια έκπληξη από πλευράς Βαλβέρδε, στη συνάντηση με τον Μαρινάκη. Κι όταν λέμε έκπληξη εννοούμε να ζητήσει την απόκτηση άλλου παίκτη. Υπάρχουν, άλλωστε πληροφορίες πως έχει στα υπόψιν του παίκτη από την Primera Division.

Keywords
Τυχαία Θέματα