Δώνης: "Τεστ ενόψει τελικού"

Ως δυνατό τεστ για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δώνης το ματς με την Καβάλα στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο Ατρόμητος εξασφάλισε στο ματς με τον Ολυμπιακό την παραμονή στην κατηγορία και άπαντες πλέον στο Περιστέρι
συγκεντρώνονται στην μεγάλη πρόκληση στην ιστορία του συλλόγου. "Το βλέπουμε σαν ένα πολύ δυνατό τεστ με πρώτο κίνητρο την κατάκτηση της νίκης, όπως σε όλα τα παιχνίδια. Και δεύτερο κίνητρο μας είναι ότι αποτελεί το τελικό τσετ προετοιμασίας πριν από το μεγάλο τελικό και όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι και να δώσουν «μάχη» τόσο για μια θέση στην ενδεκάδα όσο και στην 18αδα", είπε ο Δώνης στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου και πρόσθεσε."Είναι επίσης σημαντικό να έρθει σε αυτό το παιχνίδι ο κόσμος στο γήπεδο ώστε να το δει ως μια προετοιμασία για τον τελικό και όσο υπερβολικό και αν φαίνεται τον καλούμε να γεμίσει το γήπεδο ώστε και η ομάδα και οι οπαδοί της να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στον τελικό".Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε πως η γενική είσοδος στο ματς με τη Καβάλα ορίστηκε στα 10 ευρώ, πλην της Θύρας 3 (40 ευρώ). Η διάθεση εισιτηρίων γίνεται από το Τμήμα Διαχείρισης.

Την Δευτέρα (18/4) στις 12:30GR προγραμματίστηκε η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Σπανού με θέμα τον τελικό Κυπέλλου, αλλά και την πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα