Δώνης: Κρίσιμη εβδομάδα

17:38 7/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Με το αυριανό (8/1) παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ, ο Ατρόμητος εγκαινιάζει ένα "σετ" αγώνων ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

"Βλέπω καλή διάθεση στην προπόνηση και ελπίζω ότι αυτή η κρίσιμη εβδομάδα στην οποία δίνουμε τρία παιχνίδια (πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Αρη τα επόμενα), θα μας πάει καλά", είπε ο Γιώργος Δώνης στη Nova και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ

στο Περιστέρι.

"Για να είμαστε στην πεντάδα, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να μαζέψουμε βαθμούς. Ο ΟΦΗ φημίζεται για την καλη αμυντική λειτουργία του όταν αγωνίζεται μακριά από το Ηράκλειο, οπότε την Κυριακή οφειλουμε να είμαστε υπομονετικοί, συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι", τόνισε και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην προοπτική ενίσχυσης στη διάρκεια της μεταγραφικής περιοδου: "Κοιτάζουμε το μεσοαμυντικό κομμάτι. Ο Γενάρης, πάντως, δεν είναι εύκολη περίοδος για μεταγραφές".

Τέλος, για το παιχνίδι που προηγήθηκε κόντρα στον Ολυμπιακός, δήλωσε: "Το τελευταίο διάστημα είχαμε δουλέψει πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι και στο Καραϊσκάκη συμπεριφερθήκαμε πολύ καλά στον συγκεκριμένο τομέα. Απλώς στο πρώτο μέρος δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε επιθετικά. Στο δεύτερο, ωστόσο, είχαμε καλά τρεξίματα και κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να πάρεις αποτέλεσμα μέσα σε μια τόσο δύσκολη έδρα. Συνολικά, πάντως, βγήκαμε κερδισμένοι από αυτή την αναμέτρηση. Είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι υπάρχει βάθος στο ρόστερ".

Keywords
Τυχαία Θέματα