Δεληγιάννης: Θέλουμε το αποτέλεσμα

Με δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι αιωνίων στο πόλο το απόγευμα (20:30GR), ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Νίκος Δεληγιάννης, τόνισε ότι με βάση την εμπειρία του νιώθει ότι λειτουργεί σαν "ο κακός παππούς" που προσπαθεί να "νουθετήσει" τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ επεσήμανε ότι οι "πράσινοι" είναι μεν πιο δυνατοί σε σχέση με πέρυσι, αλλά ότι και ο Ολυμπιακός

είναι καλύτερος με βάση και την ομοιογένεια που έχει.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Sentra FM 103,3:
Για το αν έχει αλλάξει κάτι στα δεδομένα των δύο ομάδων, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ώστε να γίνεται φέτος τόση κουβέντα γι' αυτό το ντέρμπι: "Νομίζω αυτό που άλλαξε κυρίως είναι ο Ολυμπιακός. Θεωρητικά έχει αποδυναμωθεί το καλοκαίρι και έδωσε το δικαίωμα σε πολλούς να θεωρούν ότι δεν είναι πια η ομάδα η αχτύπητη.

"Αλλωστε και εμείς δώσαμε το δικαίωμα με το αποτέλεσμα στη Χίο να υποστηρίξουμε αυτή την άποψη ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι φέτος τόσο αχτύπητος και φαντάζει ότι και το σημερινό παιχνίδι θα είναι ντέρμπι. Η βαθμολογία από την άλλη πλευρά δεν λέει κάτι τέτοιο. Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχει μείνει αρκετά πίσω, παλεύει να μπει στα πλέι οφ".

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι 5ος και προέρχεται από δύο σερί ήττες:
Παναθηναϊκός είναι 6 βαθμούς πίσω. Εμείς αυτό που θέλουμε βασικά από αυτό το παιχνίδι είναι το αποτέλεσμα, όπως και αν έρθει, είτε είναι ντέρμπι είτε φύγουμε με διαφορά όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

"Αυτό που θέλουμε είναι η νίκη γιατί εμείς έχουμε δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, αυτό με τον Παναθηναϊκό σήμερα και με τη Βουλιαγμένη την επόμενη εβδομάδα και κερδίζοντας αυτά τα δύο παιχνίδια θα βρεθούμε στην κορυφή, που είναι ο στόχος μας να κρατηθούμε ως το τέλος. Αρα νομίζω σήμερα για μας η νίκη είναι μονόδρομος

Keywords
Τυχαία Θέματα