Χωρίς νίκη από το 2007 παραμένει στο Παγκρήτιο ο Αρης. Στηρίζει τον Τσιώλη η διοίκηση, ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Αρης δεν κατάφερε να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια απέναντι στον Εργοτέλη και το γκολ του Μπούντιμιρ στις καθυστερήσεις δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Πάντως, η διοίκηση του Αρη στηρίζει τον Σάκη Τσιώλη, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Ο Αρης

έχει να κερδίσει εκτός έδρας τον Εργοτέλη από τις 7 Οκτωβρίου 2007, όταν με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και σκόρερ τον Ρονάλντο Γκιάρο είχε φύγει νικητής από το Παγκρήτιο.

Την Κυριακή (16/10), με γκολ του κεντρικού του αμυντικού, Πάπα Σανκαρέ και πάλι, ο Αρης άγγιξε τη νίκη, αλλά δεν άντεξε στην πίεση του Εργοτέλη στα τελευταία λεπτά και παραχώρησε ισοπαλία με 1-1.

Παρότι η ομάδα παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, πάντως, η διοίκηση της ομάδας στηρίζει την επιλογή του Σάκη Τσιώλη και πιστεύει πως τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Επίσης, πιστεύουν πως ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή δεν θα κάνει καλό, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί. Πάντως, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα, θα είναι κομβικό σχετικά με το μέλλον του έλληνα τεχνικού στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα