Χάβος: Το τελικό σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό

22:28 8/5/2011 - Πηγή: Sport.gr
Χαμηλά τη μπάλα κράτησε ο Μάκης Χάβος. Ο προπονητής του Δικεφάλου ρωτήθηκε για την χρησιμοποίηση του Αντρέ Βιεϊρίνια στη δεξιά πλευρά κι όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να τον κρατήσει εκεί απάντησε ότι. «εντάξει, δεν χρειάζεται να πούμε και τα μυστικά μας». Ο Χάβος υποστήριξε αρχικά ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό. «Θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε κατά κράτος στο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα τέρματα και το τελικό σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Για μας
τα πλέι οφ ξεκινούν σήμερα, πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσουμε. Καταφέραμε να σβήσουμε το πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει ο Παναθηναϊκός και συνεχίζουμε».

Σε ερώτηση σχετική με το γκολ, απάντησε ότι «δουλέψαμε πολύ στον τομέα των γκολ. Κάποιες φορές έρχονται εύκολα, άλλες δυσκολεύεσαι αφάνταστα. Με την δουλειά που κάνουμε όμως έρχονται».

Ρωτήθηκε επίσης για το κατά πόσο ασχολήθηκε με την κατάσταση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι «ποντάρουμε πολύ στην δική μας ομάδα. Ημουν αισιόδοξος όλο αυτό το διάστημα, γιατί δουλέψαμε πραγματικά πάρα πολύ στο διάστημα των δύο εβδομάδων. Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας, φάνηκαν ουσιαστικά στο γήπεδο», είπε.Ερωτηθείς για τον Αντρέ Βιεϊρίνια και τη χρησιμοποίησή του στην δεξιά πτέρυγα, απάντησε ότι «ο Βιεϊρίνια είναι πολυσύνθετος παίκτης. Εχω κάνει συζήτηση με τον παίκτη, τον βολεύει να παίζει στη δεξιά πλευρά και η χρησιμοποίησή του εξαρτάται από τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας», για να καταλήξει επί της συνέχειας. «Ξέρετε πόσο πολύ πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Πρέπει όμως να παραμείνουμε ταπεινοί, διατηρώντας την αισιοδοξία μας και στο τέλος θα δούμε τι πετύχαμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα