Χάμιλτον: Πιο δυνατή η McLaren

16:41 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Λιούις Χάμιλτον εμφανίστηκε βέβαιος ότι η McLaren θα είναι πιο ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν, αν και παραδέχτηκε πως η Red Bull ξεκινάει τη χρονιά και πάλι ως φαβορί.

Σε ερώτηση της εφημερίδας Gazzetta dello Sport για το αν η Red Bull

θα εξακολουθήσει να είναι η ομάδα που όλοι πρέπει να κερδίσουν το 2012, ο βρετανός πιλότος απάντησε: "Σίγουρα. Και εξαρτάται από εμάς να καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε.

"Από όσα έχω δει, πάντως, η νέα McLaren δείχνει πολύ καλύτερη από την περσινή".

Ο Χάμιλτον υπογράμμισε, επίσης, το πόσο σημαντικό είναι το μονοθέσιο της ομάδας του να αποδειχτεί γρήγορο από τον πρώτο κιόλας αγώνα.

"Κατά τη διάρκεια του χειμώνα πάντα ονειρεύεσαι να φτάσεις στο ξεκίνημα της σεζόν με ένα μονοθέσιο που πηγαίνει γρήγορα αμέσως. Αυτό δεν έχει συμβεί τις τελευταίες δύο σεζόν. Θέλω να συμβεί φέτος και αν ξεκινήσουμε καλά, τότε θα κρατηθούμε στην κορυφή πιο εύκολα".

Τέλος, ο Χάμιλτον δήλωσε άνετος με το γεγονός ότι έχει έναν πολύ δυνατό team mate στο πρόσωπο του Τζένσον Μπάτον, ο οποίος τερμάτισε πιο ψηλά από εκείνον στο περσινό πρωτάθλημα.

"Ο Τζένσον είναι πολύ γρήγορος και έχει συγκεντρώσει μια δυνατή ομάδα μηχανικών γύρω του. Θα ήθελα να είμαι μπροστά του συνέχεια, και δεν είμαι χαρούμενος όταν συμβαίνει το αντίθετο.

"Ομως από ψυχολογικής άποψης δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλωστε, είναι ένας ανοιχτός και κεφάτος άνθρωπος, με τον οποίο τα πηγαίνω καλά. Θα ήταν ωραίο να πάλευα εναντίον του για το πρωτάθλημα του 2012. Αυτό εξαρτάται από την McLaren".

Keywords
Τυχαία Θέματα