Μπολτ: Δεν χάνω στα 200μ. τον Μπλέικ

Ο Γιουσέιν Μπολτ διαβεβαίωσε ότι δεν θα χάσει από τον Γιόχαν Μπλέικ στα 200μ. στο Λονδίνο και αφού αποκάλυψε το περιεχόμενο συνομιλίας του με τον παγκόσμιο πρωταθλητή των 100 μέτρων, Γιόχαν Μπλέικ, τόνισε πως θέλει τέσσερα χρυσά στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Οι δύο Τζαμαϊκανοί βρίσκονται στο Μόντε Κάρλο για να παραβρεθούν στο gala της IAAF. Είναι και οι δύο υποψήφιοι για την ανάδειξη του καλύτερου αθλητή της χρονιάς μαζί με τον Κενυάτη Ντέιβιντ Ρουντίσα.

Ο Μπολτ

ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει να χάσει τον ολυμπιακό τίτλο στα 200 μέτρα από κανέναν. "Το έχω πει στον Γιόχαν και σε πολλούς φίλους μου. Τα 200 μέτρα είναι το αγαπημένο αγώνισμα μου και δεν θα αφήσω τον Γιόχαν να με νικήσει στα 200 μέτρα. Στα 100 ίσως, αλλά έχω δουλέψει πολύ για να είμαι τέλειος στα 200, οπότε του έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν θα τον αφήσω", υποστήριξε ο Μπολτ που αποκάλυψε το μεγάλο όνειρο του στο Λονδίνο.

Θέλει να γίνει ο πρώτος αθλητής στίβου μετά τον Καρλ Λιούις (σ.σ. το 1984 στο Λος ’ντζελες) που θα κερδίσει τέσσερα χρυσά ολυμπιακά μετάλλια σε μια διοργάνωση.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αγωνιστεί στη σκυταλοδρομία 4χ400 μέτρα. "Αν μπορώ να τους βοηθήσω (σ.σ. αναφερόμενος στους συναθλητές του) να κερδίσουν ένα χρυσό μετάλλιο, θα θέλω να μπω σε αυτή την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα