F1: Οι McLaren και Ferrari θα ήθελαν να δουν τον Ράικονεν πίσω στην F1

"Πάρτε τον!", ήταν η προτροπή του Μάρτιν Γουίτμαρς προς τους ανθρώπους της Williams, όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης του Κίμι Ράικονεν για τη σεζόν 2012.

Ο επικεφαλής της McLaren, με την οποία ο Ράικονεν έτρεξε για μια πενταετία από το 2002 ως και το 2006, ήταν ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε στο περιθώριο του GP Αμπου Ντάμπι, όσον αφορά τη συμβουλή του προς τη Williams επί του ζητήματος.

"Προσπαθήστε να κάνετε τη συμφωνία", δήλωσε ο Γουίτμαρς.

"Ελπίζω ο Κίμι να είναξ

πεινασμένος. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει χάσει την ικανότητά του να μας συναρπάζει, άρα πιστεύω ότι θα ήταν φανταστικό για την F1.

"Κανονικά δεν είναι ο ρόλος μου να συμβουλεύω τον Σερ Φρανκ με ποιον να υπογράψει, αλλά πιστεύω πως θα ήταν συναρπαστικό αν το έκανε".

Ενας άλλος που γνωρίζει καλά τον Ράικονεν, είναι ο επικεφαλής της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι, της τελευταίας ομάδας του 32χρονου φινλανδού στην F1 πριν την εγκαταλείψει στο τέλος του 2009 για το WRC.

Τι είχε να πει ο ιταλός; "Ξέρω τον Κίμι πολύ καλά. Είναι πολύ ταλαντούχος, πολύ δυνατός και ο τελευταίος οδηγός που στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα μας. Θα θέλει να δείξει ότι παραμένει ένας από τους πιο δυνατούς".

Πάντως ο Φρανκ Γουίλιαμς εμφανίστηκε ιδιαίτερα φειδωλός στις δηλώσεις του όσον αφορά την πορεία των διαπραγματεύσεων της Williams με τον Ράικονεν.

"Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο πάνω σε υποθέσεις, λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω", τόνισε ο συνιδιοκτήτης και επικεφαλής της βρετανικής ομάδας στους δημοσιογράφους στο Αμπου Ντάμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα