Μπαλτάκος: Ο Παναθηναϊκός είναι καλός στην κάθε δυνατή λεπτομέρεια

Ο πρώην νομικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού Τάκης Μπαλτάκος βρέθηκε χθες (29/5) μετά από 4 χρόνια απουσίας στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τον δεύτερο τελικό της Α1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο κ. Μπαλτάκος μίλησε στον Sentra 103.3 για την επιστροφή του στο κλειστό
των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και τις πικρίες που ξεχνιούνται, ανέλυσε τους λόγους που οι πράσινοι παρουσιάζονται ανώτεροι από τους ερυθρόλευκους, ενώ συνέστησε υπομονή στους αδερφούς Αγγελόπουλους αν θέλουν να εκθρονίσουν τους Γιαννακόπουλους. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Sentra 103.3 ο Τάκης Μπαλτάκος:Για τα τέσσερα χρόνια απουσίας του από το ΟΑΚΑ:
"Ήταν πολύ βαρύ και δύσκολο. Υπήρχαν κάποιοι λόγοι. Έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, περνάνε κάποιες πικρίες και ξεχνιούνται κάποιες κακές στιγμές. Περασμένα ξεχασμένα για τους πάντες και γι' αυτό τον λόγο πήγα χθες στο γήπεδο".Για το αν θα είχε βοηθήσει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό σε περίπτωση που οι Γιαννακόπουλοι είχαν ασχοληθεί:
"Είναι υπόθεση. Δεν το ξέρει κανείς. Ότι έχει γίνει, έχει γίνει. Είναι πιθανόν πάντως να βοηθούσα. Θα ήθελα να βοηθήσω τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Είχα ασχοληθεί για τρία χρόνια με το γήπεδο στο Βοτανικό. Αν μου ζητηθεί δεν θα αρνηθώ να βοηθήσω".Για την ένταξη του στο χώρο του αθλητισμού:
"Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μ' έβαλε στον αθλητισμό. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΠΑΕ. Αυτός ήταν ο πρώτος που γνώρισα όταν πήγα στην ΕΠΑΕ. Εκτός βέβαια από τον αείμνηστο Δέδε".Για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού:
"Το Α και το Ω είναι η οικογένεια Γιαννακόπουλοι και στον αγωνιστικό τομέα ο Ομπράντοβιτς. Υπάρχουν όμως και κάποιες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός έχει τον ίδιο φροντιστή επί 19 χρόνια. Επίσης ίδιο βοηθό φροντιστή, ίδιο μασέρ και ίδιο μάνατζερ. Αυτό έχει τεράστια σημασία και είναι πάντα καλό όταν η ομάδα πάει καλά. Ισχύει το ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Από το 1992, που ήρθε ο Γκάλης, ως το 1996 τα τέσσερα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, όμως οι Γιαννακόπουλοι δεν άλλαξαν τίποτα. Εκτός από τους προπονητές που έπρεπε, γιατί η ομάδα δεν πήγαινε καλά".Για τους αδερφούς Αγγελόπουλους:
"Δεν είναι τα ίδια χρόνια στην ομάδα. Ασχολούνται πολύ λιγότερο διάστημα. Θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη υπομονή. Αν δεν υπομείνουν δεν θα καταφέρουν ποτέ να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έμαθε να υπομένει την τετραετία 1992-1996 και μάλιστα στις δύσκολες στιγμές. Τότε η ομάδα πήγε σε δύο φάιναλ φορ και υπέστη ισάριθμες ήττες. Η οικογένεια Γιαννακόπουλοι είχε την υπομονή να μην αλλάξει το προσωπικό. Αυτό δεν είναι αστειάκι. Eχει μεγάλη σημασία να έχεις το ίδιο προσωπικό για τόσα πολλά χρόνια".Για την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο ελληνικό μπάσκετ:
"Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει ομάδα. Για να 'χεις ομάδα πρέπει αυτή να 'ναι καλή σε κάθε δυνατή λεπτομέρεια. Αυτό μας το είχε πει ο Γκάλης το καλοκαίρι του 1992. Πρωτάθλημα είναι δύσκολο να πάρουμε. Δεν αρκεί να έχουμε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, αλλά να έχουμε ομάδα σ' όλα. Ο Παναθηναϊκός είναι
Keywords
Τυχαία Θέματα