H betoto.com στο Greek Poker Tour!

Πέντε ικανοί παίκτες της betoto.com, της ελληνικής εταιρείας online gaming, βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στη Βιέννη και συμμετείχαν στο τελευταίο Greek Poker Tour της σεζόν. Ο θεσμός που αγάπησαν οι Έλληνες παίκτες και τον ανέβασαν στην κορυφή των ελληνικών τουρνουά πόκερ, έριξε την αυλαία του στις 19-22 Μαΐου, μοιράζοντας στους συμμετέχοντες πάνω από 165.000 ευρώ!

203 παίκτες, ανάμεσά
τους και οι τυχεροί της betoto.com, κάθισαν  στα τραπέζια του Concord Card Casino της Βιέννης και ρίχτηκαν στην τριήμερη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου και φυσικά του μεγάλου επάθλου, αφού το prize pool του main event ξεπέρασε τις 165.000 ευρώ!

Οι νικητές της betoto.com κέρδισαν το πολυπόθητο πακέτο συμμετοχής αξίας 1.100 ευρώ, παίζοντας στα προκριματικά τουρνουά της betoto.com που ήταν σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των παικτών, ανεξαρτήτως επιπέδου και bankroll!

Οι Νίκος Τ., Χρήστος Γ., Κώστας Σ., Δημήτρης Π. ήταν η ανδρική τετράδα των νικητών της betoto.com! Ανάμεσα τους και μια γυναίκα, η Άννα Α., η οποία απέδειξε ότι το πόκερ δεν είναι μόνο «ανδρικό άθλημα»! Στρατηγική, πειθαρχεία, υπομονή και πάνω από όλα αυτοσυγκράτηση αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας!

Και μπορεί το GPT να τελείωσε, η ποκερική δράση στην betoto.com, όμως, δεν τελειώνει ποτέ! Στο poker room της betoto.com σας περιμένει το Greek Poker Series, η μεγαλύτερη online σειρά τουρνουά πόκερ, αποκλειστικά για έλληνες παίκτες, με εγγυημένο έπαθλο $50.000 κάθε μήνα!

Αν πάλι είστε νέος χρήστης, μπείτε τώρα στο παιχνίδι με την betoto.com και εκμεταλλευτείτε το μοναδικό μπόνους εγγραφής των $1.000!
betoto.com, μπείτε στο παιχνίδι!
Keywords
Τυχαία Θέματα