Αθλητές του στίβου και της ενόργανης γυμναστικής έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στους Ραγκούση και Γερουλάνο για το νόμο περί διορισμού στο Δημόσιο

11:30 7/5/2010 - Πηγή: Sport.gr

Πρωταθλητές του στίβου και της ενόργανης γυναστικής απέστειλαν επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννη Ραγκούση, και τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, στην οποία εκφράζουν τις διαμαρτυρίες τους για το Νόμο 3812, ο οποίος τους απαγορεύει τη συνέχιση του αθλητισμού, αν θέλουν να ασκήσουν το δικαίωμά τους και να υποβάλλουν αίτηση πρόσληψης στο δημόσιο.

Να σημειώσουμε ότι κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου δε θα αγωνιστούν στο διασυλλογικούς αγώνες (8-9/5) εξαιτίας του συγκεκριμένου νόμου. Οι αθλητές ζητούν από τους δύο υπουργούς την άμεση παρέμβασή τους, για την αλλαγή των συγκεκριμένων διατάξεων.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

"Με αφορμή τη μη δυνατότητα συμμετοχής μας στους Διασυλλογικούς αγώνες το ερχόμενο Σάββατο και Κυριακή 8-9 Μαΐου, αλλά και σε οποιονδήποτε μελλοντικό αγώνα, θέλουμε να θέσουμε υπόψη σας τα ακόλουθα:

    Στις 28 Δεκεμβρίου 2009 ψηφίστηκε από τη βουλή ο Νόμ

Keywords
Τυχαία Θέματα