"Αστοχες οι δηλώσεις Αλεξανδρή!"

Αστοχες χαρακτήρισε - ουσιαστικά - τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Γιάννης Δαμιανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, μετά τη συνάντηση με τους παίκτες της ομάδας, προχώρησε σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.pressaris.gr, στις οποίες χαρακτηρίζει άστοχες τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, οι οποίες «θολώνουν το όραμα που δίνουν οι παίκτες στον κόσμο».

Η αποστολή του Αρη αύριο (23/01) το πρωί θα αναχωρήσει

για το Ντόνετσκ της Ουκρανίας και με την επιστροφή της - την Τετάρτη - στη Θεσσαλονίκη, θα γίνει συνάντηση μεταξύ του Γιάννης Δαμιανίδης με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Οι δύο άνδρες μίλησαν τηλεφωνικά πριν από λίγο, αφού οι δηλώσεις του τελευταίου ενόχλησαν τον πρόεδρο της ΚΑΕ. Προγραμμάτισαν να συναντηθούν μετά τον αγώνα στην Ουκρανία, όπου εκεί θα φανεί κατά πόσο μπορούν να έχουν άρτια συνεργασία.

Ο Γιάννης Δαμιανίδης σε δηλώσεις του πάντως στην ιστοσελίδα pressaris υποστήριξε ότι Β«μετά τις δηλώσεις του προπονητή μας και τις προσωπικές απόψεις που κατέθεσε, για άλλη μια φορά κάλεσα, ως όφειλα, στα γραφεία της ΚΑΕ όλους τους παίκτες για να συζητήσουμε την ύπαρξη ή όχι των ζητημάτων που έθεσε ο ίδιος, αλλά και όποιων άλλων θεμάτων θα μπορούσαν να απασχολούν την ομάδα μας. Αμέσως μετά επικοινώνησα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον ενημέρωσα για την συγκεκριμένη συνάντηση ως όφειλα και τον κάλεσα σε συνάντηση με την επιστροφή της ομάδας από το ΝτόνετσκΒ», είπε και συμπλήρωσε:

Β«Είναι κρίμα να παρασύρεται οποιοσδήποτε αποτελεί μέλος αυτής της ομάδας σε άστοχες δηλώσεις ή και ενέργειες, που έγιναν υπό την πίεση των δύσκολων καταστάσεων που βιώνει όλος ο πλανήτης, θολώνοντας το όραμα που δίνουν αυτοί οι παίκτες στον κόσμο της ομάδαςΒ».

Keywords
Τυχαία Θέματα