Αντεφέμι &Κωστούλας οι νέες απώλειες

Μπορεί το ματς με την Καβάλα να αποτελεί παρελθόν για την Ξάνθη, ωστόσο οι Ακρίτες αποκόμισαν ακόμη δύο... πονοκεφάλους από τον συγκεκριμένο αγώνα. Συγκεκριμένα, οι Κωστούλας και Αντεφέμι που είδαν κίτρινη και κόκκινη κάρτα αντίστοιχα στο ματς με τους Αργοναύτες, μπήκαν στη λίστα των τιμωρημένων
για το παιχνίδι με τον Αρη.

Το πρωινό της Δευτέρας (11/4) παίκτες και προπονητικό team βρέθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας ακολουθώντας το καθιερωμένο πρόγραμμα. Οι ποδοσφαιριστές που έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ακολούθησαν ασκήσεις αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.Εκτός από τους Τζορτζ Μπόατεγκ, Ντιέγκο Κιντάνα, Σπύρο Βάλλα που έχουν να εκτίσουν άλλη μία αγωνιστική τιμωρίας, στα προβλήματα του Νίκου Παπαδόπουλου προστέθηκε και ο Θανάσης Κωστούλας με τον Ολουμπάγιο Αντεφέμι.Ο έμπειρος αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον ’ρη όπως και ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος που αποβλήθηκε από τον διαιτητή Αμπάρκιολη στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Καβάλα.Τέλος ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ αναμένεται να πάρει εξιτήριο μεθαύριο από το Νοσοκομείο ενώ την Τετάρτη αναμένεται και η επιστροφή του Κιμ Τζάγκι στις προπονήσεις.

Ο ελβετός αριστερός μπακ ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται γιατί κι αυτός είναι τιμωρημένος καθώς είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα