Αναβλήθηκε το Δ.Σ. στον Πανιώνιο

22:47 8/6/2011 - Πηγή: Sport.gr
Νέα αναβολή πήραν οι διοικητικές εξελίξεις του Πανιωνίου καθώς το προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τετάρτης (8/6) Δ.Σ. της κυανέρυθρης ΠΑΕ δεν πραγματοποιήθηκε λόγω απουσίας του προέδρου, Γεράσιμου Βεντούρη. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανιωνίου επρόκειτο να επικυρώσει την προφορική συμφωνία του Ιστορικού με τους κυπρίους επιχειρηματίες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς ο κ. Βεντούρης δεν εμφανίστηκε στην ώρα του.Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έδωσε το παρών στις 19:00GR στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με αποτέλεσμα γύρω στις 20:30GR,
τα μέλη του ΔΣ να αποχωρήσουν προβληματισμένα.Ακόμη, να τονιστεί ότι εξω από τα γραφεία της ομάδας είχαν μαζευτεί και πολλοί φίλαθλοι, οι οποίοι ζητούσαν να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα και παράλληλα φώναζαν ότι η ΠΑΕ κοροϊδεύει τον κόσμο του Πανιώνιου με όλα όσα γίνονται στα διοικητικά.

Βεντούρης: Δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα

Από την πλευρά του, ο Γεράσιμος Βεντούρης εμφανίστηκε στα γραφεία της ομάδας γύρω στις 21:00GR, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι ζητούσαν ενημέρωση για το τι συμβαίνει. Λίγη ώρα μετά, ο πρόεδρος των νεοσμυρνιωτών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καθιστούσε σαφές πως δεν υπάρχει συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών:"Επειδή σήμερα βγήκε ανεξήγητα και ίσως υποβουλημαία η απόλυτα ανακριβής είδηση της πώλησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε όμιλο Κύπριων επενδυτών, εν συνεχεία του ήδη εκδοθέντος Δελτίου Τύπου σχετικά με το θέμα, δηλώνω στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ρητά, κατηγορηματικά και με κάθε ειλικρίνεια ότι ΟΥΔΕΜΙΑ πώληση έχει συμφωνηθεί με κανέναν. Οταν κατατεθεί η αναμενόμενη νέα πρόταση θα εξετασθεί και ληφθεί η απόφαση εάν προωθηθεί σε Γενική Συνέλευση για οριστική απόφαση ή όχι. Ο,τιδήποτε σενάρια άλλα είναι τελείως μακριά από κάθε αλήθεια και αποσκοπούν ηθελημένα ή όχι στην ζημιά της ομάδας", ανέφερε η ανακοίνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα