Αναστασιάδης: Θα μας βοηθήσει η Παναγία!

21:28 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Αγγελος Αναστασιάδης παραδέχτηκε στην συνέντευξη Τύπου ότι ο ΟΦΗ θα μπορούσε να σκοράρει, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι "θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι με το δοκάρι". Παράλληλα, ο τεχνικός του ΠΑΣ αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην... βοήθεια της Παναγίας!

"Έγινε ένα παιχνίδι σε ένα πάρα πολύ άσχημο τερέν, πολύ δύσκολο και για τους 22 παίκτες. Αυτό δυσκόλευε την προσπάθειά μας να φτιάξουμε παιχνίδι, γιατί εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε περισσότερο ανάγκη να κερδίσουμε τους πόντους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος

από τα παιδιά. Η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά και όνο θετικά μηνύματα βγαίνουν. Αν ταλαιπωρηθούμε λίγο περισσότερο, θα καταφέρουμε περισσότερα στο μέλλον", τόνισε αρχικά ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Στη συνέχεια ο τεχνικός του ΠΑΣ επεσήμανε: "Θα μπορούσαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Στο β' ημίχρονο ο ΟΦΗ θα μπορούσε να μας κάνει γκολ. Εμείς βέβαια είχαμε την πιο κλασική ευκαιρία με το δοκάρι του Τζάνη".

Για τη μεταγραφολογία των ημερών επεσήμανε: "Μιλάμε για μεταγραφές αλλά αυτό είναι το χειρότερο πράγμα όταν έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Μην παίζετε το παιχνίδι των μάνατζερ. Διάβαζα ότι θα πάρουμε τον Μάντζιο και ο Μάντζιος σήμερα παραλίγο να μας κερδίσει".

Σε ερώτηση για το ποιά είναι η σχέση του με τους μάνατζερς, υπογράμμισε: "Η σχέση μου με τους μάνατζερς είναι άριστη και αληθινή".

Για το μέλλον και το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα προκειμένου να πάρει τα αποτελέσματα, τόνισε: "Ζητούμενο είναι να γίνουμε ομάδα. Ξέρει η Παναγιά τι κάνει. Θα μας ταλαιπωρήσει, αλλά στο τέλος θα μας δώσει αυτό που θέλουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα