Αναστόπουλος: Δικαιούμασταν τη νίκη

21:19 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ανικανοποίητος από την ισοπαλία εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος που τόνισε ότι ο ΟΦΗ έπρεπε να έχει πετύχει ένα γκολ τουλάχιστον. Πάντως έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν...

"Αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν ο ΟΦΗ", τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ και πρόσθεσε: "Επρεπε να κάνουμε τουλάχιστον δύο γκολ.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλοί και δεν κινδυνεύσαμε παρά μόνο στη φάση του 90' όπου ο ΠΑΣ είχε δοκάρι. Ευχαριστημένοι είμαστε μόνο όταν κερδίζουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια".

Στη συνέχεια ο Αναστόπουλος επεσήμανε: "Κάνοντας απολογισμό πρώτου γύρου θα λέγαμε ότι οι 20 βαθμοί είναι καλοί, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάζουμε το πολύ δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο".

Ο προπονητής του ΟΦΗ κατέληξε στέλνοντας και ένα μήνυμα: "Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και όχι πόλεμος. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους".

Γαλανόπουλος: Αν ήμασταν προσεκτικοί θα είχαμε σκοράρει
Στις λεπτομέρειες που έλειψαν από την τελική προσπάθεια των συμπαικτών του στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αρης Γαλανόπουλος. Ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ μίλησε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα τονίζοντας:

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή. Ήμασταν καλά οργανωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και αν ήμασταν προσεκτικοί θα είχαμε σκοράρει. Κρατάμε θετικά στοιχεία όπως το μηδέν στην άμυνα και η καλή παρουσία. Εμείς ήμασταν που δημιουργήσαμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα