Αλόνσο: Θέλουμε ένα κυρίαρχο μονοθέσιο του χρόνου

Ο Φερνάντο Αλόνσο επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Ferrari στο Μαρανέλο και εντυπωσιάστηκε με το πόσο αποφασισμένοι είναι οι άνθρωποι της ομάδας να κατασκευάσουν ένα μονοθέσιο ικανό για πρωτάθλημα του χρόνου.

"Είναι ξεκάθαρο ότι στην ομάδα υπάρχει μεγάλο κίνητρο για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος του χρόνου και να αποκτήσουμε την αίσθηση που είχε η Red Bull τα δύο τελευταία χρόνια", τόνισε ο ισπανός οδηγός.

Ferrari

είναι συνηθισμένη να παίρνει νίκες και πρωταθλήματα κατά την περασμένη δεκαετία, και αυτό θέλουμε να κάνουμε ξανά. Από τον πρώτο μηχανικό μέχρι τον τελευταίο σχεδιαστή, έχω δει μια ατμόσφαιρα πλήρους συγκέντρωσης και τεράστιας επιθυμίας να αποκτήσουμε ένα κυρίαρχο μονοθέσιο.

"Οπότε παραμένω σχετικά ήρεμος και είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά, γιατί η Ferrari έχει την ικανότητα να κατασκευάσει ένα μονοθέσιο νικητή".

Ο Αλόνσο πιστεύει, πάντως, ότι οι διαφορές μεταξύ των κορυφαίων ομάδων θα είναι πολύ κλειστές το 2012 και πιστεύει πως ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

"Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοί μας θα είναι πολύ δυνατοί και όποιος κερδίσει το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, θα το πετύχει με πλεονέκτημα ενός ή δύο δεκάτων στο μονοθέσιο. Οι διαφορές δεν πρόκειται να είναι τεράστιες.

"Για το δικό μας μονοθέσιο έχουμε πάρει κάποια μέτρα και χρησιμοποιήσει ορισμένες καινοτομίες που ίσως δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της πιο συντηρητικής προσέγγισης της Ferrari".

Keywords
Τυχαία Θέματα