Αλεξανδρής: Σφύριζε ό,τι ήθελε ο Κορομηλάς

Εκνευρισμένος από την αντιμετώπιση που έχει ο Αρης από τη διαιτησία εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4. Ο προπονητής του Αρη μίλησε και για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε ο αγώνας, ενώ αποκάλυψε ότι τόσο ο Ντομινίκ Τζέιμς όσο και ο Χρήστος Ταπούτος έχουν προτάσεις από άλλες ομάδες.

Νωρίτερα, ο Τίγρης τα είχε βάλει (μέσω Facebook) με τον Κώστα Ρήγα που με δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει

καλή τη διαιτησία του ντέρμπι. "Ο πρόεδρος έσπευσε να καλύψει το πουλέν του... Ετσι λειτουργεί το σύστημα... Απλά επιβεβαιώσαμε κάποια πράγματα", έγραψε (μεταξύ άλλων) στην ιστοσελίδα του.

"Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο και πλέον κανείς δεν μπορεί να με γελάσει, ίσως να αντέδρασα λίγο πιο έντονα αλλά το είδα συσσωρευτικά. Πιστεύω ότι αδικηθήκαμε και μάλιστα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όχι μόνο στο τέλος. Είχαμε αδικηθεί και στην Δράμα, εκεί υπήρξαν 15 τουλάχιστον καταγεγραμμένα σφυρίγματα και ήθελα να στείλω την κασέτα στην ΚΕΔ αρχικά, μετά ήταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τώρα με τον ΠΑΟΚ. Η τελευταία φάση ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Θεωρώ ότι ο Τζέιμς δεν έχει κάνει καν φάουλ, του έχει ‘κλειδώσει’ το χέρι ο Καλαμπόκης και σφύριξαν αντιαθλητικό. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό, ο Κορομηλάς σφύριζε ότι ήθελε... Δεν ξέρω γιατί μας παίζουν έτσι οι διαιτητές, τους ξέρουμε όμως, ξέρουμε τις τάσεις που έχουν, πως σφυρίζουν. Για μένα τα σφυρίγματα πρέπει να είναι ομοιόμορφα. Τότε ξέρεις πως οι διαιτητές είναι σωστοί", είπε στον Libero και αναφέρθηκε στο επίπεδο του αγώνα.

"Εγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με θέαμα και πάθος, που ενθουσίασε το μπασκετικό κοινό, όπως αντιλήφθηκα σήμερα καθώς μίλησα με πολύ κόσμο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και όλοι το έλεγαν. Τα ποσοστά ευστοχίας των ομάδων ήταν πολύ υψηλά και έτσι είχαμε το μεγάλο σκορ, όχι γιατί δεν έπαιζαν άμυνα οι ομάδες. Το αντίθετο, κορμιά έπεφταν μέσα στο γήπεδο. Ηταν ένα παιχνίδι με τακτική και πολύ πρέσινγκ από τις δύο ομάδες ενώ ένας άλλος λόγος που το σκορ πήγε ψηλά ήταν γιατί εμείς το επιδιώξαμε. Πιστεύαμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μας ακολουθήσει γιατί θεωρούμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, με πιο πολλές λύσεις και παίκτες για να βάλουμε μέσα στο γήπεδο".

Ο Αλεξανδρής εκτίμησε ότι θα πρέπει να στηριχθεί αυτή η ομάδα. "Διαλέξαμε καλό υλικό και η ανταπόκριση των παιδιών ήταν καταπληκτική. Δουλεύουν πολύ σκληρά και ενώ είναι απλήρωτοι, ειδικά οι Έλληνες, κάνουν βουτιές μέσα στο γήπεδο. Ολα τα παιδιά έχουν φιλοδοξίες και θέλουν να πετύχουν σε αυτό που κάνουν, θέλουν να φτάσουν ψηλά. Υπάρχουν σχέσεις στοργής και εκτίμησης μέσα στην ομάδα, έχουμε αναπτύξει έναν αλληλοσεβασμό στον ’ρη και όλοι βάζουν την ομάδα πάνω από όλα. Έχουμε γίνει μια οικογένεια και επειδή υπάρχουν όλες αυτές οι συνθήκες στην ομάδα έχουμε δείξει τέτοια πρόοδο.

"Τα παιδιά δουλεύουν πολύ και χαρά όλου του τεχνικού τιμ να τους βλέπουμε να δουλεύουν έτσι. Το κακό ήταν ότι άργησαν λίγο να έρθουν οι έμπειροι στην ομάδα, είχ

Keywords
Τυχαία Θέματα