Ο Γιάννης Βλάχος στο aek365.gr

18:21 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μία δήλωση του Γιάννη Βλάχου, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο άνθρωπος που φέρεται να εκπροσωπεί και ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ, είναι από χώρα που έχει δολάριο ως εθνικό της νόμισμα, μας ανάγκασε να ζητήσουμε διευκρινήσεις από τον ίδιο τον νομικό. Η τοποθέτηση του Γιάννη Βλάχου στο aek365.gr για το συγκεκριμένο θέμα είναι η κάτωθι: «Δεν είπα ότι ο επενδυτής

προέρχεται από χώρα που έχει δολάριο. Όμως για να μην κρυβόμαστε όλες οι επενδύσεις πλέον γίνονται με δολάριο. Όχι με EURO. Αυτό είναι το θέμα και αυτό που είπα είναι πως δεν μπορεί να έρθει κάποιος να επενδύσει βάζοντας δολάρια στην Ελλάδα και έπειτα από λίγο καιρό να τα πάρει πίσω σε... δραχμές».

Η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα είναι σύμφωνα με τον κ. Βλάχο το θέμα που δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, από τις 2 Δεκέμβρη όταν και εμφανίστηκε η συγκεκριμένη περίπτωση στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, έως και σήμερα: «Είναι αλήθεια πως υπάρχει στασιμότητα στο θέμα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ατόνησε το ενδιαφέρον από την πλευρά του επιχειρηματία. Υπάρχει ακόμα. Όμως μπείτε στη θέση ενός ανθρώπου που είναι στο εξωτερικό και ακούει και διαβάζει κάθε μέρα ότι η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης. Τι να κάνει; Πώς να σκεφτεί; Από την πρώτη στιγμή είχαμε πει, και μαζί με τον κύριο Αδαμίδη, ότι εφόσον υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον από άλλη πλευρά για την ΑΕΚ που θα την ευνοεί δεν θα μπούμε εμπόδιο. Στη δική μας περίπτωση το μόνο που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι πως ο επιχειρηματίας το σκέφτεται. Θα περιμένω τον κ. Αδαμίδη να γυρίσει από το ταξίδι του, να δούμε τι θα γίνει και με το άλλο ενδιαφέρον που υπάρχει για την ΑΕΚ και θα κάνω μία κουβέντα μαζί του, να δούμε τι θα γίνει. Είναι αλήθεια πάντως από τη Γ.Σ. στις 2 Δεκεμβρίου έως τώρα δεν έχει γίνει κάποιο βήμα μπροστά. Χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει αύριο».

Η αλήθεια είναι πως από τις τοποθετήσεις του Γιάννη Βλάχου σοφότεροι δεν γίναμε. Τα πάντα είναι ρευστά και στον «αέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα