Ακόστα: Φτερά στα πόδια ο κόσμος

Ικανοποιημένος από τα όσα έχει συναντήσει στον Αρη εμφανίστηκε ο Νόε Ακόστα, μιλώντας στην ιστοσελίδα ziuadecj.ro.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή μου να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ’ρης. Οι οπαδοί μας είναι καταπληκτικοί, είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει κανείς με λέξεις την αγάπη που τρέφουν για την ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι γεμίζουν το γήπεδο και μας βοηθούν πάρα πολύ με την παρουσία τους. Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι σε ένα

τόσο φανατικό κοινό.

Είχα την ευκαιρία να παίξω στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο δεν καταφέραμε δυστυχώς να πάρουμε τη νίκη. Προσπαθήσαμε αρκετά, ωστόσο δεν μας ικανοποιεί το τελικό αποτέλεσμα. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας στο γήπεδο ήταν καταπληκτική, σου δίνει φτερά στα πόδια. Θεωρώ ότι η μεταγραφή μου στον ’ρη αποτελεί ένα άλμα στην καριέρα μου. Ήρθα σε μία ομάδα με φανατικό κοινό και υψηλούς στόχους.

Η οργάνωση στην ομάδα είναι πολύ καλή και νομίζω ότι γρήγορα θα αφήσουμε πίσω το άσχημο ξεκίνημα που κάναμε στο πρωτάθλημα. Ο ’ρης διαθέτει πολύ καλό έμψυχο υλικό, ικανό προπονητή και είναι ανεπίτρεπτο το ότι δεν έχουμε πετύχει νίκη σε πέντε παιχνίδια. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και νομίζω ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια.

Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα προσαρμογής, γιατί ήρθα στον ’ρη με ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Μπορεί να ήρθαμε τελευταίοι στην ομάδα, όμως γίναμε γρήγορα κομμάτι της. Θα μπορούσα, μάλιστα, να πω ότι ο καλύτερος φίλος μου είναι ο Βίκτορας Ιάκομπ. Ίσως επειδή κι εγώ μιλάω ρουμανικά λόγω της πρότερης παρουσίας μου στην Κλουζ".

Keywords
Τυχαία Θέματα