Αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό ο Πάντελιτς

Μπορεί να μην έχει τον χρόνο συμμετοχής, που θα ήθελε, αλλά ο Μάρκο Πάντελιτς παραμένει αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και αποδεικνύεται εξαιρετικός επαγγελματίας. Ο σέρβος απέφυγε την κλήση του στην Εθνική ομάδα της χώρας του, ούτως ώστε να μην χάσει προπονήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η ομοσπονδία της Σερβίας έχει προγραμματίσει φιλικά της Εθνικής, που έμεινε εκτός Euro,

με Μεξικό και Ονδούρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αλλά ο Μάρκο Πάντελιτς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των αγώνων.

Αιτία δεν αποτελεί το ότι ο προπονητής του δεν τον υπολογίζει, αλλά το ότι ο Πάντελιτς του ζήτησε να εξαιρεθεί από τις επιλογές του, προκειμένου να παραμείνει στου Ρέντη και να συνεχίσει τις προπονήσεις του με την ομάδα του Πειραιά, που σιγά σιγά προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στη πατρίδα του, ξεκαθαρίζοντας ότι έμεινε εκτός αποστολής, λόγω των σημαντικών αναμετρήσεων των ερυθρολεύκων.

"Ήταν απόφαση από κοινού με τον προπονητή να μην πάω με την εθνική στην Αμερική, διότι έχουμε σημαντικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Συμφώνησα με τον κόουτς", είπε αρχικά ο Πάντελιτς και πρόσθεσε.

"Θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις μου στον Ολυμπιακό και ο Κούρτσιτς το κατανόησε. ’λλωστε, νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία να δει και άλλους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα