Systemgraph στο Smart Park

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια του νέου καταστήματος Systemgraph στο Smart Park.

Η μοναδική εμπειρία της Apple και των προϊόντων περίμενε όσους βρέθηκαν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στο νέο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Αττικής, στο Smart Park.

Το

νέο Apple Premium Reseller Store από την Systemgraph στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής, εγκαινιάστηκε με χειροκροτήματα από ένα μεγάλο κοινό που αποτελούνταν από ενθουσιώδεις οπαδούς της Apple, φίλους της Systemgraph αλλά και πολλούς Facebook Fans!

Στο χώρο είχαν τοποθετηθεί δύο μεγάλες, οθόνες προβολής που μετέδιδαν ζωντανά όσα συνέβαιναν μέσα και έξω από το κατάστημα. Με το μουσικό παραγωγό του RED FM Παναγιώτη Μένεγο στα decks , να ανεβάζει τη διάθεση του κοινού με ένα ανατρεπτικό DJ set και τον VJ Γιάννη Νησίδη να μετατρέπει τη μουσική σε έναν μοναδικό συνδυασμό εικόνων και σχημάτων, γρήγορα τα εγκαίνια εξελίχθηκαν σε υπαίθριο πάρτυ.

Με παράλληλα happenings όπως τον γνωστό σκιτσογράφο Vladimir Radibradovic να σχεδιάζει προσωπικά σκίτσα με ένα iPad, η βραδυά κορυφώθηκε με μία μεγάλη κλήρωση όπου πέντε τυχεροί κέρδισαν ένα MacBook Air, ένα IPhone 4S και άλλα απίθανα προϊόντα Apple.

Το νέο κατάστημα της Systemgraph στο Smart Park, εκτείνεται σε έναν εντυπωσιακό χώρο των 180τ.μ. Ο κάθε επισκέπτης, είτε είναι ήδη θαυμαστής της Apple είτε ενδιαφέρεται να γνωρίσει καλύτερα τα προϊόντα που άλλαξαν τη σχέση μας με την τεχνολογία, μπορεί να βιώσει την εμπειρία Apple σε έναν μεγάλο εκθεσιακό χώρο, με μια από τις μεγαλύτερες συλλογές από περιφερειακά και αξεσουάρ αλλά και με ένα έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Για περισσότερες πληροφορίες για το νέο Apple Premium Reseller Store από την Systemgraph επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.systemgraph.gr

Systemgraph. Smart Park, 19004 Γιαλού Σπάτα, τηλ. 210 6633990

Keywords
Τυχαία Θέματα