Pregame Λεβαδειακός - ΑΕΚ (7/1, 19:30GR)

14:12 7/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Λύση στο αγωνιστικό αδιέξοδο δεν έχει δοθεί, ωστόσο, οι παίκτες της ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω τα προβλήματα και να παλέψουν για τη νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό, για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες της Ενωσης έχουν, άλλωστε, ήδη αποδείξει πως η απόδοσή τους δεν έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι δεν έχουν λάβει τα δεδουλευμένα τους. Η Ενωση έχει μπροστά

της τώρα την εκτός έδρας δοκιμασία με τον Λεβαδειακό, στην έδρα του οποίου τα τελευταία χρόνια αφήνει βαθμούς...

Ο Νίκος Κωστένογλου άφησε εκτός αποστολής από το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Βάργκας, ο οποίος εξέφρασε πιο έντονα απ` όλους τους παίκτες τη δυσαρέσκειά του για τις οφειλές της διοίκησης, αλλά και τον Παντελή Καφέ.

Επίσης, απόντες θα είναι ακόμη οι Λυμπερόπουλος και Αραμπατζής. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Κοντοές, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Γεωργέας, Κλωναρίδης.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός θα εμφανιστεί με νέο πρόσωπο τον Σουμπίνιο, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία \συμπεριλαμβάνονται οι Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τομάς, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζουρούδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Φαβάλι, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Πόποβιτς, Ναπολεόνι, Ζαουί, Σουμπίνιο.

ΙΣΤΟΡΙΑ
Πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία μόλις ήττα μετράει η ΑΕΚ στην έδρα του Λεβαδειακού. Ωστόσο, στις δύο τελευταίες παρουσίες της στη Λιβαδειά έμεινε στο 0-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα