Οι ταινίες του 2012

14:11 7/1/2012 - Πηγή: AEK365

Διανύουμε ήδη την πρώτη εβδομάδα του 2012 και αν και δεν ξεκίνησε τόσο καλά κινηματογραφικά, τα πράγματα δείχνουν να φτιάχνουν στη συνέχεια. Το 2011 μπορεί να μην έφερε κάτι το εντυπωσιακό στον κινηματογράφο, αλλά ελπίζουμε αυτό να αλλάξει φέτος. Τουλάχιστον να έχουμε μια εντυπωσιακή χρονιά, πριν... καταστραφεί ο κόσμος στις 21 Δεκεμβρίου!

Την τιμητική τους φέτος έχουν τα σίκουελ μεγάλων ταινιών, από τον Τζέιμς Μποντ ως και το Ice Age, αλλά και ταινίες με μεγάλους σταρ

πρωταγωνιστές! Εικοσι εφτά ταινίες που φέτος θα τραβήξουν το ενδιαφέρον μας...

Τα σίκουελ...

Underworld: Awakening (26/1)

Η Κέιτ Μπέικινζελ φοράει ξανά τους σέξι κυνόδοντές της και ηγείται του πολέμου κατά των ανθρώπων, αφού οι τελευταίοι προσπαθούν να εξαλείψουν τόσο τους βρικόλακες όσο και τους λυκάνθρωπους. Των Μαρς Μαρλιντ, Μπγιορν Στέιν, με τους Κέιτ Μπέικινζελ, Μάικλ Έιλι, Ίντια Έισλεϊ

Dark Knight Rises (20/4)

Ο Κρίστοφερ Νόλαν σκηνοθετεί την τρίτη και τελευταία ταινία με ήρωα τον Μπάτμαν. Οχτώ χρόνια μετά τα γεγονότα της τελευταίας ταινίας, ο Μπρους Γουέιν έχει σταματήσει να φορά τη στολή του ανθρώπου-νυχτερίδα, ώσπου στην Γκόθαμ Σίτι φτάνει ο τρομοκράτης Bane. Tου Κρίστοφερ Νόλαν, με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν, Γκάρι Όλντμαν,Τζόσεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Τομ Χάρντι, Μαριόν Κοτιγιάρ, Αν Χάθαγουεϊ.

The Αvengers (Μάιος)

Οι περισσότεροι σούπερ ήρωες της Marvel μαζεύονται σε μια θεαματική ταινία με ακόμα πιο θεαματικούς πρωταγωνιστές. Ο Iron Man, o Hawkeye, η Μαύρη Χήρα, ο Κάπταιν Αμέρικα και άλλοι ενώνονται για να πολεμήσουν τον Λόκι και τον στρατό του. Του Τζος Γουέντον, με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κρις Έβανς, Τζέρεμι Ρένερ.

Men in black 3 (24 Μαΐου)

Ο πράκτορας Τζέι και ο πράκτορας Κέι ή αλλιώς Γουιλ Σμιθ και Τόμι Λι Τζόουνς αντιστοιχα, φοράνε και πάλι τα μαύρα τους κοστούμια. Ο Τζέι ταξιδεύει πίσω στον χρόνο στο 1960, για να σταματήσει έναν εξωγήινο από το να δολοφονήσει τον φίλο του Κέι.

The Amazing Spiderman (Iούλιος 2012)

Ο Σπάιντερμαν αλλάζει πρόσωπο και ο άνθρωπος αράχνη γίνεται πια ο Άντριου Γκάρφιλντ, με την ιστορία να ξεκινάει από την αρχή. Ο Πίτερ Πάρκερ ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και αντιμετωπίζει τον Lizard που τον υποδύεται ο Ρις Ίφανς. Του Μαρκ Γουέμπ.

Ice age 4: Continental Drift (Ιούλιος 2012)

Ο Μάνι, ο Ντιέγκο και ο Σιντ ξεκινούν για άλλη μια περιπέτεια, αφού η ήπειρός τους έχει αρχίσει να καταστρέφεται. Χρησιμοποιώντας ένα παγόβουνο ως πλοίο, συναντούν πλάσματα της θάλασσας, αλλά και τους πειρατές οι οποίοι εξερευνούν το νέο κόσμο. Φυσικά μεγάλο αστέρι παραμένει ο Σκρατς και το βελανίδι του!

Twilight: Breaking Dawn (Νοέμβριος 2012)

Η σειρά ταινιών του Λυκόφωτος τελειώνει φέτος με την προβολή του δεύτερου μέρους της τέταρτης ταινίας Βreaking dawn (Χαραυγή). Μετά τη γέννηση του Ρένεσμε, οι Κούλενς συγκεντρώνονται για να προστατέψουν το μωρό απ'τους Βολτούρι.

The Bourne Legacy(Αύγο

Keywords
Τυχαία Θέματα