Pregame: Ατρόμητος - Εργοτέλης (3/12, 17:15GR)

Ο Ατρόμητος θέλει να ξεπεράσει το σοκ της ήττας στην Ξάνθη και να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στον Εργοτέλη, που προέρχεται από νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ήττα με 0-3 από την Ξάνθη προκάλεσε ένα μικρό σοκ στον Ατρόμητο, ενώ δημιούργησε και πρόβλημα στις σχέσεις του Γιώργου Δώνη με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό. Ο κ.

Σπανός επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας, στο ημίχρονο του αγώνα στην Ξάνθη, γεγονός που δεν άρεσε στον έλληνα τεχνικό, ο οποίος σκέφθηκε ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης.

Τελικά, οι δύο πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, συζήτησαν και έλυσαν την παρεξήγηση. Ετσι, όπως τόνισε και ο Γιώργος Δώνης οι περιστεριώτες θέλουν να ξεχάσουν μια και καλή την ήττα στην Ξάνθη και ο καλύτερος τρόπος γι` αυτό είναι να νικήσουν τον Εργοτέλη.

Ο έλληνας τεχνικός θα κάνει μάλιστα και κάποιες αλλαγές στην 11άδα, καθώς ο Ζουέλα θα πάρει τη θέση του Φυτανίδη στο κέντρο της άμυνας και ο Μπάλλας θα περάσει στα χαφ.

κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ιτάνζ, με τους Ζουέλα και Τόμας να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο έχοντας δεξιά τους τον Σκόνδρα και αριστερά τον Γιαννούλη. Τον ρόλο του αμυντικού χαφ θα επωμιστεί ο Μπάλλας έχοντας μπροστά του τους Τάτο και Πίτου Γκαρσία, ενώ τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου θα πλαισιώσουν από τα άκρα οι Καραγκούνης (δεξιά) και Επστάιν (αριστερά).

Η αποστολή του Ατρομήτου αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρα, Ζουέλα, Τόμας, Γιαννούλη, Μπάλλα, Τάτο, Σφακιανάκη, Μπρίτο, Γκαρσία, Καραμάνο, Μπέλιτς, Καραγκούνη, Αναστασάκο, Μήτρογλου, Δημούτσο, Επστάιν, Οικονόμου και Μακρή.

Από την πλευρά του Εργοτέλη, το βασικό πρόβλημα για τον Νίκο Καραγεωργίου είναι η απουσία του Λεάλ, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός αποστολής.

Επίσης, θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Σαρρής και ο τραυματίας Ντιέγκο Ρομάνο.

Αντίθετα, ο Σασιασβίλι και ο Βίσιο ξεπέρασαν τα δικά τους προβλήματα και θα είναι διαθέσιμοι, όπως και ο νεαρός Μανώλης Τζανακάκης, που μόλις την Τρίτη έγινε επαγγελματίας και συμπεριλήφθηκε στη 19μελή αποστολή.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Καβουσάκης, Πίρσον, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Χαντί, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ και Καρέλης.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ
2006-2007: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,2-1
2007-2008:ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,1-2
2009-2010: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 0-0
2010-2011: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 1-1

Keywords
Τυχαία Θέματα