Over στο Καραϊσκάκη

Χαίρετε, κύριοι. Σήμερα Τετάρτη (19/10) έχουμε τη δεύτερη δόση της 3ης αγωνιστικής των ομίλων στο Champions League, με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται στο ματς που δίνει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ντόρτμουντ.

Ξεκινώντας, λοιπόν, από το ματς στο Φάληρο, μια γύρα σε όλες τις εταιρείες (κλικ στη σύγκριση αποδόσεων) θα μας πείσει ότι αυτό το 1,85 του ΟΠΑΠ

στη νίκη των γερμανών είναι για πέταμα. Ασφαλώς, σε όλες τις υπόλοιπες εταιρείες του πλανήτη οι γερμανοί παίζονται ως φαβορί, αλλά όχι σε αυτή την απαράδεκτη τιμή του οργανισμού.

Στο 1,85 δεν κοντράρω τον Ολυμπιακό, έστω κι αν του λείπουν κομβικοί για το παιχνίδι του παίκτες, όπως οι Τοροσίδης και Φουστέρ. Σχεδόν στην ίδια τιμή (στο 1,80 για την ακρίβεια) συναντάμε το over 2,5 γκολ, το οποίο πιστεύω πως μας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Στο ματς του Ολυμπιακού, λοιπόν, κρατάω το over και τώρα... αλλάζω τροπάρι και πάω σ' ένα καλοπληρωμένο under. Αναφέρομαι στο 2,30 της Μίλαν με την ΜΠΑΤΕ, το οποίο το επιλέγω βασιζόμενος στο (πιθανό) σενάριο να μην σκοράρουν οι λευκορώσοι.

Κλείνω την τριάδα μου με το υψηλό σε απόδοση goal - goal της Πόρτο με τη Ζενίτ, το οποίο στον ΟΠΑΠ πληρώνει στο 1,85.

Keywords
Τυχαία Θέματα