Oι διαιτητές των τελικών

Κάθε χρόνο γίνεται πολύς λόγος για τη διαιτησία. Ενδεχομένως όχι και άδικα. Φέτος η ΕΟΚ ευελπιστεί πως δεν θα υπάρξουν τα ίδια παρατράγουδα. Κατάρτισε τις κατηγορίες με τους καλύτερους διαιτητές της λίγκας και από αυτές επιλέχθηκαν αυτοί που θα είναι οι άρχοντες των μεγάλων και μικρών τελικών. Συγκεκριμένα οι Σχινλάς, Αναστόπουλος και Σώμος θα σφυρίξουν το πρώτο ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
και οι Χριστοδούλου, Φούφης και Ψαριανός το δεύτερο. Στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη στην πρώτη θα σφυρίξουν οι Γκόντας, Τανατζής και Καρακατσούνης, ενώ στο δεύτεροι οι Σχινάς, Κορομηλάς και Παπαπέτρου.Οι τρεις κατηγορίες διαιτητών από τις οποίες επιλέχθηκε ένας:
1η κατηγορία: Χριστοδούλου – Γκόντας – Σχινάς – Πηλοΐδης
2η κατηγορία: Αναστόπουλος – Τανατζής – Κορομηλάς – Φούφης
3η κατηγορία: Σώμος – Καρακατσούνης – Ψαριανός – ΑφεντουλίδηςAξίζει να τονιστεί ότι για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Αρη στην 3η κατηγορία μπήκαν ακόμα οι Παπαπέτρου, Σπυρίδωνος, Μάνος, Μπήτης, Γκούμας και Ταβουλαρέας. Επίσης να θυμίσουμε πως οι διαιτητές του πρώτου τελικού έχουν δικαίωμα αν σφυρίξουν και στον 4ο, ενώ σε περίπτωση που γίνει 5ος έχουν το δικαίωμα και οι 12 διαιτητές. Εξαιρούνται οι Αναστόπουλος και Σώμος, οι οποίοι θα απουσιάζουν στο εξωτερικό λόγω των υποχρεώσεων τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα