Ελαμψε στον Κορυδαλλό ο Αστέρας

Την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου πανηγυρίζει ο Αστέρας Τρίπολης, που νίκησε στον Κορυδαλλό την Προοδευτική με 5-0. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη αντιμετωπίσει προβλήματα μέχρι τα μέσα της επανάληψης, αλλά μόλις σημείωσε το πρώτο γκολ με τον Σολάκη, τα πράγματα έγινα πολύ απλά και οι αρκάδες έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Παρότι ο Τσιώλης παρέταξε παίκτες, που αποτελούν αρχικές επιλογές, η Προοδευτική αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και για περίπου μία ώρα αγώνα αντίκρισε στα μάτια τον αντίπαλό

της.

Μόλις όμως ο Σολάκης βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα, οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν και ο Αστέρας πέτυχε μέσα σε διάστημα έντεκα λεπτών τέσσερα γκολ, καθαρίζοντας την υπόθεση πρόκριση.

Ο Σολάκης άνοιξε το σκορ στο 67', ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπρέσκα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Σολάκης ξαναχτύπησε στο 76' και ο Ράγιος στο 78' έγραψε το 4-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος ο Αρσενίεβιτς με πέναλτι, σε μία φάση, που κόστισε και την αποβολή του Πανανικόλα για την ομάδα της Προοδευτικής.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Συρίγος, Καλαϊτζίδης, Παπανικόλας, Χαλκιάς, Σάμιος, Μπελέρη (68' Σταμπόλζιεφ), Σούφλας, Μηνάς, Αλεξίου, Λύγκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Φορμίκα, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Ράγιος, Μπρέσκα, Χούλι (67' Αρσενίεβιτς), Μπακασέτας (51' Σολάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα