Τρέξε ελεύθερα με τη NIKE!

Η Nike παρουσιάζει το Nike Free Run+ 2, ένα running shoe με μοναδικό σχεδιασμό για πρωτόγνωρη ελευθερία κινήσεων. Εμπνευσμένο από την ανατομία του πέλματος, όπου φαινομενικά λεπτεπίλεπτα οστά, σύνδεσμοι, τένοντες και μύες διασυνδέονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα αξιοθαύμαστο δικτυωτό
που επιτρέπει στο πέλμα να αντέχει σε τεράστιες δυνάμεις κρούσης και πιέσεις, το Nike Free Run+ 2 εξασφαλίζει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων απ' ότι ένα παραδοσιακό υπόδημα τρεξίματος.* Η εσωτερική  επένδυση πλήρους μήκους παρέχει  δυναμική εφαρμογή, σαν κάλτσα που  αγκαλιάζει το πέλμα, χωρίς όμως να εμποδίζει το υπόδημα να φοριέται και να βγαίνει εύκολα.

* Η καινοτομική  κατασκευή του πάνω τμήματος περιλαμβάνει λωρίδες από ένα απίστευτα  λεπτό και ισχυρό υλικό συγκολλημένες  απευθείας πάνω στο δικτυωτό, σε σημαντικές ζώνες υποστήριξης.

* Το ασύμμετρο  σύστημα κορδονιών βοηθά ώστε να μειώνεται η πίεση στο ανώτερο σημείο του πέλματος, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη άνεση.

* Η ενδιάμεση  σόλα από Phylite είναι ελαστική και  επαρκώς ανθεκτική ώστε να λειτουργεί παράλληλα σαν εξωτερική σόλα, μειώνοντας έτσι δραματικά το συνολικό βάρος.

* Η σχεδίαση της  φτέρνας με βάση το "Κέντρο Πίεσης" χρησιμοποιεί τη γεωμετρία εξασφαλίζοντας αισθητή βελτίωση της αντικραδασμικής  προστασίας κατά την επαφή με το έδαφος χωρίς να επηρεάζεται η  ευκαμψία ή ευκολία μετάβασης  του πέλματος σε κάθε θέση.

* Τμήματα συμπαγούς ελαστικού τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία για καλύτερη πρόσφυση και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις ζώνες υψηλής καταπόνησης.

* Έμβολα με διαμόρφωση Waffle στην εξωτερική σόλα, τα οποία, σε συνδυασμό με την ενδιάμεση σόλα από Phylite, βοηθούν στην απόσβεση της ενέργειας των κρούσεων και ανακτούν στη συνέχεια το αρχικό τους σχήμα εξασφαλίζοντας καλύτερη απόκριση του υποδήματος.

Το Nike Free Run+2 θα είναι διαθέσιμo στα καταστήματα λιανικής μετά τις 24 Απριλίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα