H Euroleague θα τιμήσει τον Μπράουν

Ο Μάρκους Μπράουν πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τη δράση, ύστερα από σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά παρκέ με τις Μπενετόν, Εφές, ΤΣΣΚΑ, Ουνικάχα, Μακάμπι και Ζαλγκίρις.

Ο 37χρονος γκαρντ είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη Euroleague και η διοργανώτρια θα τον τιμήσει στο εναρκτήριο ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στο οποίο θα αναμετρηθούν δύο πρώην

του ομάδες, η Ζαλγκίρις με την ΤΣΣΚΑ.

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη από τα βάθη της καρδιάς μου. Και φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω και θα το κάνω από κοντά τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο, εκείνους της Ζαλγκίρις", ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Μπράουν.

Ο Μπράουν βρίσκεται στην 1η θέση της λίστας με τις περισσότερες εύστοχες βολές (688), στην 6η σε αυτή με τα εύστοχα τρίποντα (323), ενώ είναι 9ος στις ασίστ (457) και 10ος (184) στα κλεψίματα. Εχει λάβει μέρος σε 3 φάιναλ φορ, ενώ έχει κατακτήσει εννέα εθνικά πρωταθλήματα σε Γαλλία, Τουρκία, Ρωσία, Ισπανία, Ισραήλ και Λιθουνία, 2 πρωταθλήματα βαλτικής λίγκας (με Ζαλγκίρις) και ένα κύπελλο Κόρατς (1999) με τη Λιμόζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα