"Καλό ζέσταμα για το ντέρμπι"

Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών στο καθιερωμένο ραντεβού τους με τους παίκτες της ομάδας το μεσημέρι του Σαββάτου (12/11) στο Red Store του Γ. Καραϊσκάκης. Αυτή τη φορά φανέλες και αυτόγραψαν υπέγραψαν οι Αριελ Ιμπαγάσα και Μάρκο Πάντελιτς, οι οποίοι άκουσαν με... μια φωνή από τους φίλους του Ολυμπιακού

την εντολή για νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε ξαναπαίξει σε τέτοια ματς και ξέρουμε πώς είναι. Μπορεί να είναι ένα ντέρμπι, αλλά θα προσπαθήσουμε να το δούμε σαν ένα απλό ματς για να προετοιμαστούμε με ηρεμία", δήλωσε ο αργεντινός επιτελικός μέσος.

Από την πλευρά του ο Μάρκο Πάντελιτς είπε: "Η εκδήλωση αυτή είναι ένα καλό ζέσταμα για το ντέρμπι. Φυσικά και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί για μας θα σημαίνει επιστροφή στην κορυφή. Είχαμε κάποιες απώλειες βαθμών, αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη. Αν δεν την πάρουμε, αυτό θα σημαίνει πως θα είμαστε πίσω από τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε".

Όσο για το τι θα συμβούλευε τους νέους παίκτες της ομάδας για το ντέρμπι, είπε: "Δεν θα έλεγα τίποτα. Όντως η ομάδα έχει νέους παίκτες, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν οι παλιοί (γέλια)".

Keywords
Τυχαία Θέματα