Το νέο Google Earth σας ταξιδεύει στο μαγικό μας κόσμο!

16:58 18/4/2017 - Πηγή: myPhone
Μόλις τέσσερις ημέρες πριν από την Ημέρα της Γης, όπως άλλωστε ήδη αναμενόταν, η Google παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Google Earth, η οποία φέρει σαφείς βελτιώσεις και πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως δυνατότητες 3D και επαγγελματικές ξεναγήσεις. Δυο χρόνια προετοιμαζόταν
η συγκεκριμένη έκδοση και πλέον είναι διαθέσιμη, ενώ και ένα update για το app του Google Play αρχίζει να διατίθεται σταδιακά.

Προκειμένου να μπορέσει να υλοποιήσει το όραμά της, η Google συνεργάστηκε με ένα πλήθος επιστημονικών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, οι οποίοι διαδραμάτισαν πρωτεύοντα ρόλο στη δημιουργία της νέας ενότητας Voyager του Google Earth. Πρόκειται για μια σελίδα τύπου ενημέρωσης στο οποίο θα βρείτε ξεναγήσεις και περιεχόμενο που θα σας ενδιαφέρει και το οποίο αποτελεί προσεχτική επιλογή της Google. Η ενότητα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το Natural Treasures σε παραγωγή του BBC Earth, ένα μαγευτικό ταξίδι σε πολλές περιοχές που κόβει πραγματικά την ανάσα, ενώ δεν λείπουν και ντοκιμαντέρ, όπως το Beautiful Birds-of-Paradise.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 279 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα