Σε φάση δοκιμών το νέο Motorola Shamu ( ή αλλιώς Νexus 6);

13:27 14/8/2014 - Πηγή: myPhone
Τον περασμένο μήνα «έφτασε στα αυτιά μας» η φήμη ότι η Motorola θα είναι αυτή που θα κατασκευάσει το επόμενο Nexus smartphone και η συσκευή θα φέρει το κωδικό όνομα Shamu.

Αυτό το νέο τηλέφωνο της Motorola το οποίο εικάζεται βάσει κοινής λογικής ότι είναι και το νέο Nexus 6, φαίνεται τώρα ότι πέρασε από το GFXBench και τα αποτελέσματα που δίνει αποκαλύπτουν
ορισμένα χαρακτηριστικά του.

Το αποκαλούμενο ως Shamu, πιθανολογείται ότι θα έχει SoC Qualcomm Snapdragon 801 και αυτό το υποθέτει εύκολα κανείς αν φέρει στο νου του ότι λίγο-πολύ τα αποτελέσματα αυτά είναι ίδια με εκείνα των Samsung Galaxy S5, HTC One (M8) και Sony Xperia Z2, συσκευές οι οποίες έχουν όλες τον Snapdragon 801. Το LG G3 με 2560×1440 ανάλυση οθόνης πάει χειρότερα από τα υπόλοιπα όπως δείχνει και η συγκεκριμένη εικόνα, κάτι που σαφώς σχετίζεται ότι τα πολλά pixels στην οθόνη εξελίσσονται τελικά σε μεγάλο «μπελά». Το γεγονός ότι το Shamu είναι πολύ πιο πάνω, σημαίνει ότι δεν θα φέρει QHD οθόνη αλλά θα επιλέξει κάτι το δοκιμασμένο, μια οθόνη αφής ανάλυσης Full HD.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 82 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα