Νέα εφαρμογή χαρτών για τα WP 10 με στοιχεία από Bing Maps και Here Maps

17:17 21/4/2015 - Πηγή: myPhone
Όσοι κατεβάσετε την τελευταία έκδοση των Windows 10 for phone Technical Preview, είστε από τους ευνοημένους χρήστες που θα χρησιμοποιήσουν πρώτοι μια νέα εφαρμογή χαρτών. Σύμφωνα με τη Microsoft, αυτή η εφαρμογή βασίζεται στο νέο σύστημα Windows Universal app platform. Σημαντικότερο όλων
είναι πως περιέχει ακόμη πιο αναλυτικούς χάρτες, αεροφωτογραφίες, πλούσια δεδομένα σε αναζητήσεις περιοχών και φωνητική καθοδήγηση με εμφανείς επιρροές από τα Bing Maps και Here Maps.

Εκτός από τη λειτουργία pinch-to-zoom, μπορείτε να έχετε πανοραμική θέα της τοποθεσίας σας και καλύτερη ενημέρωση περί κυκλοφορίας στη διαδρομή που επιλέξατε. Κάνοντας click στην επιλογή «Εμφάνιση της τοποθεσίας μου», θα γίνει αυτόματη μεγέθυνση του σημείου όπου βρισκόσαστε. Αν θέλετε να βρείτε κάποιον προορισμό, συμπληρώστε το όνομα της περιοχής που ψάχνετε στο πεδίο αναζήτησης και θα εμφανιστούν επιπλέον δημοφιλείς κατηγορίες όπως εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία, ενώ θα σας γίνουν προτάσεις για το που να φιλοξενηθείτε για μία βραδιά ή που να δειπνήσετε εφόσον βρείτε σε μια ξένη για εσάς πόλη.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 64 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα