Pantech: Εν αναμονή παρουσίασης ενός νέου Vega

13:35 4/10/2013 - Πηγή: myPhone
Η Pantech μετά την εμπορική διάθεση του Vega LTE-A με οθόνη 5.6 ιντσών, φαίνεται πως ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο phablet μεγαλύτερων διαστάσεων με διαγώνιο οθόνης στις 5.9 ίντσες.

Ήδη η εταιρία έχει ξεκινήσει την μαζική αποστολή προσκλήσεων για ένα νέο δικό της event στις 10 Οκτωβρίου, με την χαρακτηριστική εικόνα ενός μοντέλου Vega που δεν μας είναι γνωστό.

Οι φήμες λένε ότι το νέο αυτό phablet θα φέρει οθόνη μεγέθους 5.9 ιντσών, ευκρίνειας 1080p με
την υποστήριξη ψηφιακής πένας. Την επεξεργασία δεδομένων θα αναλάβει ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 800 (με συχνότητα λειτουργίας περίπου στα 2,3GHz) που θα «συνεργάζεται» με μια μνήμη RAM 2GB. Ακόμη, προβλέπεται να δοθεί η επιλογή πρόσβασης σε δίκτυα LTE-A με ταχύτητες έως 150Mbps, το λειτουργικό σύστημα που θα «δανειστεί» είναι η έκδοση Android 4.2.2 και στην πίσω πλευρά της συσκευής ίσως τοποθετηθεί ένα σύστημα σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων για περισσότερη ασφάλεια. To ακριβές του όνομα θα είναι Pantech Vega Note και βάση εικασιών μάλλον θα είναι και ένας από τους «κοντινούς» ανταγωνιστές του περίφημου Samsung Galaxy Note 3.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 60 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα