Moto G 2ης γενιάς: Πιθανολογείται ότι θα το δούμε και στην LTE εκδοχή του

17:28 1/1/2015 - Πηγή: myPhone
Η ξέφρενη πορεία που χάραξε το Motorola Moto G και στη συνέχεια και το Moto G δεύτερης γενιάς, είναι δύο ευτυχή γεγονότα που παρακινούν την εταιρεία να έχει στα άμεσα σχέδιά της τη διάθεση σύντομα και ενός νέου μοντέλου με LTE συνδεσιμότητα και μεγαλύτερη μπαταρία συνολικού φορτίου 2.390
mAh. Δεν είναι αυθαίρετες εικασίες κάποιων, αλλά πληροφορίες που διέρρευσαν από τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα της Motorola, επομένως πρόκειται για έγκυρη πηγή πληροφόρησης.

Υπάρχει, επίσης, μια αναφορά περί προδιαγραφών οθόνης για το νέο Moto G LTE, αλλά όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα «δανειστεί» το ίδιο IPS panel με Gorilla Glass 3 που ενσωματώθηκε και στην 3G έκδοση του smartphone, άρα μιλάμε και πάλι για ανάλυση 720p. Να τονίσουμε ότι η Motorola συνήθως κυκλοφορεί στη Βραζιλία κάποιες τροποποιημένες εκδόσεις των μοντέλων της, άρα αν δούμε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο την εν λόγω συσκευή, ίσως υπάρξουν κάποιες μικρο-διαφορές, όπως π.χ. στην Νοτιοανατολική Ασία θα ήταν πολύ πιθανόν να δούμε και την υποστήριξη δύο καρτών SIM.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 92 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα