H POCO κυκλοφορεί το πανίσχυρο POCO M3 Pro 5G

11:58 20/5/2021 - Πηγή: myPhone
Η POCO Global, το εξαιρετικά δημοφιλές brand για τους νεαρούς λάτρεις της τεχνολογίας, κυκλοφορεί σήμερα στην παγκόσμια αγορά το POCO M3 Pro 5G.

Εξοπλισμένο με τον επιπέδου flagship επεξεργαστή MediaTek Dimensity 700 5G*, αυτή η καινούργια και βελτιωμένη συσκευή προσφέρει εξαιρετική απόδοση και εμπειρία ψυχαγωγίας, με υποστήριξη 5G dual SIM και εντυπωσιακή οθόνη 90Hz. Ταυτόχρονα,
παρέχει άριστη κατανάλωση ενέργειας διατηρώντας την μακροζωία της μπαταρίας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως στις 6 Μαΐου του 2021, η POCO ξεπέρασε τις 17 εκατομμύρια παραγγελίες από την κυκλοφορία του POCO F1 το 2018. Την ίδια στιγμή, οι παραγγελίες μόνο για το POCO M3, ξεπέρασαν τα 3 εκατομμύρια τεμάχια από την ημέρα της κυκλοφορίας του τον Νοέμβριο του 2020. Όχι απλά πετύχαμε τεράστια άνοδο όσον αφορά στον αριθμό των παραγγελιών, αλλά είδαμε και ραγδαία ανάπτυξη της κοινότητας των fans μας. Πλέον διαθέτουμε και το POCO community app με από το οποίο οι fans μας μπορούν να μοιραστούν τις απόψεις τους, τις οποίες λαμβάνουμε υπόψιν κατά τον σχεδιασμό των προϊόντων μας» ανέφερε ο Kevin Qiu, επικεφαλής της POCO Global.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 739 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα