Apple Event iPad/Μac: Live σχολιασμός της εκδήλωσης!

Σε λίγα λεπτά ξεκινάει η συζήτησή μας εδώ στο myphone.gr, σχετικά με την αναμενόμενη εκδήλωση της Apple, όπου εταιρεία θα ανακοινώσει στα μέσα ενημέρωσης τα νέα της iPad Air και iPad mini.
Στην ίδια εκδήλωση αναμένεται να ανακοινωθούν και οι νέες εκδόσεις iMac, πιθανόν η έκδοση με την μεγαλύτερη οθόνη των 27 ιντσών η οποία θα αντικατασταθεί με οθόνη Retina 5k.

Συγκεκριμένα περιμένουμε τη νέα σειρά iPad Air και iPad mini μέ παρόμοια νέα χαρακτηριστικά όπως, λεπτότερο προφίλ λόγω της νέας διάταξης οθόνης στα 7mm χιλιοστά, λεπτότερα πλήκτρα έντασης, διαφορετική θέση ηχείων, ανανεωμένη οπίσθια camera στα 8MP, ενώ η Facetime camera θα υποστηρίζει λήψη video 720p. Στο εσωτερικό τους θα βρίσκεται ο A8X επεξεργαστής, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει τη διαχείριση της συσκευής με 2 GB ποσότητας μνήμης RAM. Οι εκδόσεις όσο αφορά το χώρο αποθηκεύσης θα είναι διαθέσιμες από 32GB, 64GB και 128 GB. Και οι δύο συσκευές iPad Air 2 και iPad mini 3 θα φέρουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και τεχνολογία NFC για χρήση της υπηρεσίας Apple Pay. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μαζί. :)

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 144 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα