Νέες πληροφορίες διαρρέουν σχετικά με την «αυτόματης περιστροφής» κάμερα του N3!

Το Oppo N3 πλησιάζει πολύ κοντά στην στιγμή της ανακοίνωσής του και έχουμε βομβαρδισμό από διαρροές κυρίως για την περιστρεφόμενη κάμερά του, ενώ γενικά όλα δείχνουν ότι η συσκευή θα είναι τόσο ισχυρή όσο και ο προκάτοχός της, το μοντέλο N1, ίσως όμως ο διάδοχος να μας εντυπωσιάσει περισσότερο, άλλωστε αυτός είναι και ο βασικός στόχος της εταιρείας.

Ο κατασκευαστής του (η Oppo), φαίνεται ότι θέλει να δώσει ένα οριστικό τέλος πλέον στην όλη αναμονή και το συντομότερο δυνατόν θα μας παρουσιάσει επίσημα το N3 αποκαλύπτοντας τις πραγματικές του δυνατότητες. Ήδη η Oppo έδειξε σε φωτογραφίες
την περιστρεφόμενη κάμερα που φέρει η συσκευή, αναφέροντας ότι σχεδιαστικά έχει «δανειστεί» αυτό το υλικό δερμάτινης υφής και όψης που καλύπτει και την πίσω επιφάνεια του Galaxy Note 3, αλλά αυτό δεν αρκεί σαν πληροφορία. Επόμενο ήταν η εταιρεία να θελήσει να δώσει κάποιο επιπρόσθετο στοιχείο και για αυτό κυκλοφόρησε ένα νέο επίσημο βίντεο που αναδεικνύει το τι μπορεί να κάνει η περιστρεφόμενη κάμερα του N3 όταν τεθεί σε λειτουργία.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 155 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα