O p0sixninja έχει ήδη βρει τα απαραίτητα exploits για το επόμενο jailbreak!

Ο nikosgnr του iPhoneHellas forum μας ενημερώνει σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση του Joshua Hill aka P0sixninja γύρω από το jailbreak των νεότερων και επερχόμενων εκδόσεων του iOS:

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς Hacker,

με τη συμμετοχή στη Dev-Team απο όπου και αποχώρησε πριν λίγο καιρό. Ο λόγος για το Joshua Hill. Γνωστό σε όλους ως p0sixninja. Κάτι που ξεχνάνε οι περισσότεροι είναι η συμμετοχή του στην εύρεση exploit ακόμα και για το Untethered JB του iOS 6 μαζί με τον Planetbeing. Ο p0sixninja λοιπόν, όλο αυτό το καιρό συνεχίζει να εργάζεται πάνω σε αυτό το κομμάτι. Και απ’οτι φαίνεται η δουλειά του αυτή έχει αποδώσει καρπούς:

Well, so far it looks like the next jailbreak might be created entirely by me.

— Joshua Hill (@p0sixninja) March 29, 2013

Evad3rs haven’t gone anywhere, I’ve just discovered all the needed exploits on my own over the past few months

— Joshua Hill (@p0sixninja) March 29, 2013

Όπως αναφέρει με σημερινό του Tweet, το επόμενο JB ίσως να προέρχεται από τον ίδιο αποκλειστικά, χωρίς βέβαια να αποκλείεται κάποια συνεργασία με την ομάδα των evad3rs (βλ. evasi0n). Αυτό που μένει να δούμε είναι για το πότε τοποθετείτε πιθανή κυκλοφορία, μιας και όπως φαίνεται πάμε για iOS 7, αν και κανείς δε μπορεί να αποκλείσει τίποτα ακόμα και για την 6 που ακόμα είμαστε.

Συζήτηση στο forum

O p0sixninja έχει ήδη βρει τα απαραίτητα exploits για το επόμενο jailbreak!

Σχετικά άρθρα:

Οι evad3rs πιστώνονται για 4 από τα 6 exploits που διορθώθηκαν στο iOS 6.1.3Evasi0n jailbreak, μια τεχνική περιγραφή του πρώτου untethered jailbreak για το iOS 6[ΟΔΗΓΟΣ] Από tethered σε untethered Jailbreak με το evasi0n
Keywords
Τυχαία Θέματα