iTunes 11: Xρήσιμα tips

Το Macuser συγκέντρωσε μερικές χρήσιμες συμβουλές σχετικές με το iTunes 11, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε:

1. Μπορείτε να επαναφέρετε την Sidebar και την Status Bar μέσω του μενού View->Show Sidebar καιView->Show Status Bar αντίστοιχα.

2. H λειτουργία αναζήτησης (cmd+F) πλέον είναι καθολική παρέχοντας αποτελέσματα από όλες τις κατηγορίες δεδομένων στη βιβλιοθήκη σας. Εάν κάτι δεν υπάρχει, τότε προσφέρεται

η δυνατότητα αναζήτησης στο iTunes Store.

3. Η προσθήκη κομματιών στο Up Next μπορεί να γίνει πιο γρήγορα πατώντας το πλήκτρο option. Όταν το ποντίκι βρίσκεται πάνω σε ένα κομμάτι, τότε εμφανίζεται το σύμβολο ‘+’ δίπλα στο όνομα για γρηγορότερη πρόσβαση.

4. To redeem των iTunes Gift Cards μπορεί να γίνει και με την χρήση κάμερας πλέον.

5. Μπορείτε να εναλλαχθείτε στις διαφορετικές κατηγορίες (Music, Movies, Podcasts, κτλπ) πολύ πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας τη συντόμευση cmd+1 (cmd+2, cmd+3 κοκ).

6. Όταν συνδέετε μια iOS συσκευή στον υπολογιστή εμφανίζεται το ακριβές ποσοστό μπαταρίας της.

7. Μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα το iTunes αλλά και την προβολή mini player ενεργοποιημένα. Πρώτα κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του iTunes στο dock σας και επιλέξτε Options->Assign to->All Desktops (για να εμφανιστεί η επιλογή αυτή προφανώς θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πάνω από ένα Desktops). Τώρα πατήστε από το iTunes Windows->MiniPlayer και είστε έτοιμοι.

Σχολιασμός στο forum

iPhone Hellas - iPhone 5 iPad 3 iPod Touch NewsiTunes 11: Xρήσιμα tips

Keywords
Τυχαία Θέματα