iPhone 5S με 64-bit επεξεργαστή Α7 και ειδικό chip με motion tracking (;)

Δημοσίευμα του 9to5Mac αναφέρει ότι η Apple δοκιμάζει επεξεργαστή αρχιτεκτονικής 64-bit για το επερχόμενο iPhone 5S επιτυγχάνοντας βελτίωση έως και 31 τοις εκατό στην απόδοση του τσιπ. Από ότι φαίνεται ο Α7 θα παραμείνει διπύρηνος αλλά η διαφοροποίηση με τα 64-bit μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην απόδοση της συσκευής και του iOS σε σχέση με τα προηγούμενα iPhone.

Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο σε αυτό το σημείο εάν το iPhone 5S θα κυκλοφορήσει με αυτή την έκδοση του επεξεργαστή ή όχι. «Αν δεν γίνει φέτος, πάντως θα πρέπει να το αναμένουμε σίγουρα του χρόνου με τον Α8», δηλώνει ο αναλυτής Ming-Chi Kuo.

Το δεύτερο στοιχείο του δημοσιεύματος είναι ένα ειδικό τσιπ για την ανίχνευση κίνησης, κάτι που εικάζεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάποια λειτουργία της κάμερας – η λειτουργία slow motion, ίσως;

[via 9to5Mac]

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsiPhone 5S με 64-bit επεξεργαστή Α7 και ειδικό chip με motion tracking (;)

Σχετικά άρθρα:

iPhone 5S με το logo της Apple ως -φωτιζόμενο- Home Button;Digitimes: Καθυστερήσεις στην παραγωγή εξαρτημάτων του iPhone 5S θα δημιουργήσουν πρόβλημα διαθεσιμότηταςΦωτογραφίες του iPhone 5S από την γραμμή παραγωγής (;)
Keywords
Τυχαία Θέματα