Η Apple θα φέρει το Siri στο iPad με το iOS 6 (;)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to5Mac το iPhone 4S δεν θα έχει για πολύ ακόμα την αποκλειστικότητα στο Siri αφού το iOS 6 πρόκειται να φέρει τη λειτουργία αυτή και στο iPad. Το iPad θα υποστηρίζει πλήρως το Siri και όχι μόνο το Dictation που έχουμε τώρα στο iOS 5

στο τελευταίο μοντέλο της σειράς. Αντίθετα, όμως, με το iPhone 4S το Siri στο iPad δεν θα καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη αλλά θα εμφανίζεται πάνω από οποιαδήποτε εφαρμογή βρίσκεται ανοιχτή με ένα όμορφο animation, στρογγυλεμένες άκρες στο κάτω μέρος του παραθύρου και με διακριτική εν γένει παρουσία. Ένα mockup του Siri για το iPad μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία παραπάνω.

Δεν γνωρίζουμε με σιγουριά εάν η Apple σκοπεύει να διαθέσει το Siri και στο νέο iPad αλλά και στο iPad 2 αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα διατεθεί μόνο στο τελευταίο μοντέλο για λόγους scaling της υπηρεσίας, ώστε να μην δημιουργηθεί μεγάλος φόρτος στους servers. Το άλλο θέμα που δεν γνωρίζουμε ακόμα αφορά τη χρονική στιγμή διάθεσης της υπηρεσίας στο iPad. Το πιο λογικό είναι να δοθεί ως μέρος του iOS 6 το ερχόμενο φθινόπωρο μαζί με την κυκλοφορία και του νέου iPhone επόμενης γενιάς.

Σχολιασμός στο forum

[via 9to5Mac]

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsΗ Apple θα φέρει το Siri στο iPad με το iOS 6 (;)

Keywords
Τυχαία Θέματα