iOS 6: Ανανεωμένα iTunes Store, App Store, iBookstore και ενσωμάτωση του Facebook (;)

Σύμφωνα με πληροφορίες του 9to5Mac το iOS 6 θα λανσάρει ένα εντελώς επανασχεδιασμένο iTunes Store, App Store και iBookstore στο γραφικό τομέα που θα επικεντρώνεται κυρίως στη βελτιωμένη αλληλεπίδραση του χρήστη με την αγορά εφαρμογών, μουσικής, βιβλίων κτλπ από τα αντίστοιχα καταστήματα. Αυτό που σημειώνει το δημοσίευμα είναι ότι τουλάχιστον στην πρώτη έκδοση δεν θα

περιλαμβάνονται οι αλλαγές στη βελτίωση αναζήτησης εφαρμογών ως αποτέλεσμα της εξαγοράς της εταιρείας Chomp από την Apple πριν λίγους μήνες. Απ’ ότι φαίνεται η Apple θέλει να βελτιώσει την αναζήτηση αλλά τουλάχιστον για την πρώτη έκδοση του iOS 6 δεν θα είναι έτοιμο ακόμα.

Επίσης, το TechCrunch αναφέρει ότι στο iOS 6 θα δούμε ενσωμάτωση του Facebook στο ίδιο το λειτουργικό, όπως συμβαίνει στο iOS 5 με το Twitter και όπως φημολογείται εδώ και πολύ καιρό. Με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο θα είναι δυνατό το εύκολο και γρήγορο authentication που χρησιμοποιούν πάμπολλες εφαρμογές στο App Store. Όσον αφορά τη δυνατότητα sharing ακόμα δεν έχουν διαλευκανθεί όλες οι λεπτομέρειες κυρίως εξαιτίας των πολλαπλών επιπέδων ασφαλείας και permissions των posts στο Facebook. Σε ένα σημείο στο οποίο γίνεται δοκιμή της ενσωμάτωσης του Facebook στο iOS είναι στα νέα iTunes, App Store και iBookstore που αναφέρουμε παραπάνω.

Σχολιασμός στο forum

[via 9to5Mac, TechCrunch]

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsiOS 6: Ανανεωμένα iTunes Store, App Store, iBookstore και ενσωμάτωση του Facebook (;)

Keywords
Τυχαία Θέματα