WSJ και Bloomberg επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα των Digitimes για φθηνότερο iPhone το 2013

Δημοσιεύματα των WSJ και Bloomberg επιβεβαιώνουν την αναφορά των Digitimes περί κυκλοφορίας ενός φθηνότερου iPhone μέσα στο 2013 παραθέτοντας για μια ακόμη φορά πληροφορίες «ανθρώπων εκ των έσω» με γνώση των σχεδίων της Apple. Η WSJ αναφέρει ότι το φθηνότερο τηλέφωνο

μπορεί να διαθέτει ένα διαφορετικό σχεδιασμό για να χαμηλώσει το κόστος της συσκευής χρησιμοποιώντας σώμα από πολυανθρακικό πλαστικό. Τονίζει, ωστόσο, ότι η Apple μπορεί να μην προχωρήσει με την ιδέα αυτή (!) καθώς η εταιρεία σχεδιάζει αυτό το φθηνότερο iPhone από το 2009.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο η WSJ όσο και το Bloomberg έχουν αναφερθεί τακτικά στο παρελθόν για αυτό το περιβόητο φθηνότερο iPhone χωρίς, βέβαια, να έχει ποτέ κυκλοφορήσει. Αν και φέτος θα μπορούσε να είναι η χρονιά που η Apple θα ακολουθούσε μια διαφορετική στρατηγική (μέχρι στιγμής η εταιρεία προσφέρει ως «φθηνό» μοντέλο τις παλαιότερες συσκευές μειώνοντας την τιμή τους με την κυκλοφορία του νέου μοντέλου κάθε χρόνο) μοιάζει περίεργη η κυκλοφορία ενός iPhone με πιθανόν μικρότερα περιθώρια κέρδους και απήχηση σε συγκεκριμένες αγορές. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι η χρονική στιγμή των «διαρροών» αυτών δεν είναι τυχαία ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η CES 2013.

[via 9to5Mac]

WSJ και Bloomberg επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα των Digitimes για φθηνότερο iPhone το 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα