Speaker Trio, φορητά bluetooth ηχεία από την Bem Wireless

To Speaker Trio είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση της Bem Wireless στον χώρο των bluetooth ηχείων που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι αρέσκονται στο να ακούν μουσική σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού τους. Το Speaker Trio, όπως προδίδει το όνομα, αποτελείται από τρία μικρότερα ηχεία τα οποία συνδέονται ασύρματα με τη βάση και μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικές περιοχές μέχρι και 35 μέτρα σε απόσταση και να ελεγχθούν από το ίδιο iPhone, iPad ή άλλη συμβατή συσκευή. Μπορείτε να έχετε, για παράδειγμα, ένα ηχείο στην κουζίνα, ένα στο υπνοδωμάτιο και ένα στο σαλόνι απολαμβάνοντας μουσική χωρίς καλώδια και φασαρία.

Τα ηχεία έχουν διάρκεια μπαταρίας 6 ώρες ανάλογα και τη χρήση (τοποθετήστε τα απλώς στη βάση για να φορτίσουν) και μπορείτε να τα παραγγείλετε από εδώ στην τιμή των $300.

Speaker Trio, φορητά bluetooth ηχεία από την Bem Wireless

Σχετικά άρθρα:

Boombot REX: Το φορητό ηχείο 2.1 για το iPhone σου και όχι μόνο…To Google Glass θα μπορεί να χρησιμοποιεί τη σύνδεση δεδομένων του iPhone μέσω BluetoothΗ Belkin παρουσιάζει το Bluetooth Keyboard Case για το iPad mini
Keywords
Τυχαία Θέματα