Real Racing 3: Κυκλοφόρησε στο App store

Διαθέσιμο είναι από εχτές το βράδυ το Real Racing 3, το πολυαναμενόμενο racing game της EA.

To Real Racing 3 αποτελεί τον διάδοχο των υπερ-επιτυχημένων Real Racing 1 & 2 που εδραιώθηκαν μεταξύ των κορυφαίων racing games στο App store. Τους τελευταίους μήνες είχαμε αφιερώσει αρκετά δημοσιεύματα για να

καλύψουμε την εξέλιξη του παιχνιδιού μέσα από τις ανακοινώσεις της ομάδας ανάπτυξης. Ας δούμε λοιπόν όλα μαζί τα developer diaries:

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η νέα τιμολογιακή πολιτική της EA καθώς για πρώτη φορά το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν.

Φυσικά, η EA δεν είναι Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση και έχει φροντίσει να διαφυλάξει τα έσοδα του παιχνιδιού με την μορφή in-app purchases τα οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι “υποχρεωτικά”. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις από τους χρήστες και αναμένουμε να δούμε κατά πόσο θα επηρεάσει την πορεία του παιχνιδιού. Όπως και να έχει, κατεβάστε το Real Racing 3 και δοκιμάστε το στην συσκευή σας. Το ότι θα σας εντυπωσιάσει είναι βέβαιο. Το αν θα επιλέξετε να ακολουθήσετε την οδό των συνεχόμενων in-app purchases είναι στο χέρι σας… και στο πορτοφόλι σας.

[App store link - Τιμή: Δωρεάν]

Real Racing 3: Κυκλοφόρησε στο App store

Σχετικά άρθρα:

Real Racing 3: Δείτε το multiplayer mode του παιχνιδιούReal Racing 3: Δύο νέα βίντεο που θα ξεσηκώσουν όσους το αναμένουνReal Racing 3, κυκλοφορεί στις 28 Φεβρουαρίου δωρεάν!
Keywords
Τυχαία Θέματα