Reactions: Η επιστροφή του Geohot… όπως δεν την περιμέναμε

O George Hotz aka Geohot, ο διασημότερος ίσως hacker της jailbreak κοινότητας κι ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να ξεκλειδώσει το iPhone 1st gen, επιστρέφει!

Η επιστροφή του ωστόσο δεν σχετίζεται με κάποιο jailbreak tool αλλά με την ανάπτυξη μίας iOS εφαρμογής η οποία έχει ήδη κατατεθεί προς έγκριση στο AppStore. Το όνομα της εφαρμογής είναι Reactions και σκοπός της είναι η καταγραφή των αντιδράσεων του χρήστη την στιγμή που απαθανατίζει μία φωτογραφία.

Ο nsxbass του iPhoneHellas forum μας ενημερώνει για το νέο project του Geohot:

Το όνομα του Project ονομάζεται Reactions και πρόκειται για μία εφαρμογή που έχει σκοπό να ανταγωνιστεί το Instagram όπως δηλώνει ο Geohot.

Βασικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής που την κάνει να διαφέρει είναι ότι την τελική φωτογραφία περιέχεται τόσο η φωτογραφία που τραβάμε όσο και η αντίδρασή μας την ώρα που την τραβάμε!

Χτισμένο αποκλειστικά σε Objective C για να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, συνεργάζεται άψογα με το Facebook και το DropBox για να μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας γρήγορα με όλους σας τους φίλους.

O τρόπος λειτουργίας της εφαρμογής, πολύ απλός:

- Τραβάμε μία φωτογραφία.
- Στην άσπρη οθόνη που ακολουθεί αποτυπώνεται από την μπροστινή κάμερα η αντίδρασή μας σε αυτό που βλέπουμε.
- Έχουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Η εφαρμογή έχει ορισμένες ιδιαιτερότητες:

- Δεν θα υπάρχει επιλογή για να διαλέξουμε μία από τις δύο κάμερες. Και οι δύο κάμερες θα απαθανατίσουν τη στιγμή, υποχρεωτικά.

- Δεν υπάρχει επιλογή για αποθήκευση της φωτογραφίας. Εάν θέλετε να σώσετε τη φωτογραφία σας, θα πρέπει να την ανεβάσετε και να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας. Σαν να μην έφτανε αυτό, θα πρέπει να είστε και γρήγοροι! Με το που θα τραβηχτεί μία φωτογραφία, έχετε μόλις 3 δευτερόλεπτα να πατήσετε το πλήκτρο Cancel, ειδάλλως η φωτογραφία σας θα ανέβει κατευθείαν στο Facebook!

Μία, αν μη τι άλλο εκκεντρική εφαρμογή από τον γνώριμό μας Geohot.

Η εφαρμογή αναμένεται σύντομα στο App store ωστόσο η τιμή της παραμένει άγνωστη προς το παρόν. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που τις εφαρμογής Reactions με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Geohot.

Reactions: Η επιστροφή του Geohot… όπως δεν την περιμέναμε

Σχετικά άρθρα:

Το Installous στο App storeΗ Facebook ενδιαφέρεται για τη δημοφιλή messaging εφαρμογή WhatsApp (;)H Facebook θέλει να ανταγωνιστεί το Snapchat με νέα εφαρμογή (;)
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPhone Hellas