Absinthe: 1 εκατομμύριο downloads

Μεγάλη ζήτηση φαίνεται ότι είχε το Absinthe, το untethered jailbreak για το iPhone 4S και iPad 2 που κυκλοφόρησε την προηγούμενη Παρασκευή.

Τις πρώτες ώρες από τη διάθεση της Mac έκδοσης του προγράμματος η ιστοσελίδα του Greenpois0n είχε κρασάρει υπό το μεγάλο φόρτο και την μεγάλη επισκεψιμότητα. Ο posixninja, υπεύθυνος της Chronic Dev Team, ενημέρωσε την ιστοσελίδα Cult of Mac ότι το Absinthe συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο downloads τις πρώτες 24 ώρες διάθεσής του στις 20 Ιανουαρίου.

Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί μόνο στην Mac έκδοση του προγράμματος αφού η έκδοση για το Windows κυκλοφόρησε σχεδόν δυο μέρες αργότερα και μπορείτε να καταλάβετε ότι μιλάμε για ένα τεράστιο αριθμό downloads. Την τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο είχαμε την κυκλοφορία του JailbreakMe για το jailbreak του iOS 4 που λειτουργούσε μέσω του Safari.

U P D A T E:

Φαίνεται ότι τα νούμερα του Cult of Mac δεν είναι ιδιαίτερα σωστά αφού η επίσημη ανακοίνωση της dev-Team κάνει λόγο για περίπου 1 εκατομμύριο downloads και τις τρεις μέρες που είναι διαθέσιμες οι Mac και Windows εκδόσεις του Absinthe. Συγκεκριμένα:

491,325 new iPhone4,1 devices308,967 new iPad2 devices152,940 previously jailbroken (at 4.x) iPad2 devices

Total: 953,232 new A5 jailbreaks in a little over 3 days

Σχολιασμός στο forum

via CultofMac, devTeam

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPhone Hellas